Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radkaaa

Czy to dużo za sesję zdjęciową?

Polecane posty

Gość radkaaa

Dostałam od fotografa ofertę wykonania sesji zdjęciowej plenerowej za 80 zł. Fotograf jest bardzo dobry, widziałam jego zdjęcia. Ale nie wiem czy za tyle warto. Czy wg was do jest dużo czy mało?

Gość poka efekt
zobaczymy czy było warto 🖐️

To zależy czy to profesjonalny fotograf czy nie. Jak profesjonalny to wg mnie bardzo mało chce. My z mężem rok temu za sam plener ślubny płaciliśmy 1000 pln.

Gość _Katie_
Ja płaciłam za 1250 zdjęć 300 zł!!! Zdjęcia super, pierwsza klasa!!! :)

Gość 80 zeta i ty jeszcze
sie pytasz ... przeciez to grosze ;/ A tobie chcialoby sie tracic czas na robienie zdjec jakiejs osobie, a pozniej korekcie tych zdjec w programie graficznym za 80 zl ?

Gość Justyna9999
Hej! Ja jestem fotografem amatorem ;) i powiem ci że mało bierze jak za sesje i warto skoro jest dobrym fotografem

Gość to bardzo tanio
tylko zależy po co ci to? bo..zeby na Nk się chwalic to nie warto

Gość radkaaa
Ojej, pytam bo nie wiem jak to wygląda. Najpierw też wydawało mi się to śmiesznie mało, ale ostatnio moja kumpela miała zrobione zdjęcia za darmo, tzn. za pozowanie. I też fotki wyszły bardzo fajnie. Ten fotograf z tego co pisze, to jest profesjonalistą, tzn. to jest jego zawód.

Gość radkaaa
Chcę po prostu mieć dobre zdjęcia. Nie wiem, może nawet do jakiejś agencji modelek je wyśle ;)

No to jeśli chcesz mieć dobre zdjęcia, to radzę poszukać naprawdę dobrego fotografa, bo taki co bierze takie śmieszne pieniądze to chyba nie robi tego na poważnie, albo strzela kiepskie fotki i tylko Ci się wydaje że są dobre. Mój brat jest fotografem, u niego ceny za sesję zdjęciową dla modelek zaczynają się od 500 zł.