Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester22

Dieta Dukana - zaczynam od 17.08.2010, kto ze mną??

Polecane posty

witajcie dzien wytrwalosci- zadnego odstepstwa. co do slodkosci polecam od czasu do czasu jogurty danone vitalinea 0%- bardzo slodkie we wszystkich smakach, ale wegli wcale nie duzo( np mniej niz w activi 0 %) :) no i cola light- takze zaspokaja moj glod czegos slodkiego :) poziomka_bb po co sie martwic- zwaz sie kobieto gdzies porzadnie i podniesc wlasna motywacje. ja sie waze codziennie :) i to mnie motywuje hehe klementynkaAh- min to 1,5 l napojow a najlepiej 2 l :) moj sposob: zawsze pelna szklanka gdziekolwiek ide- z kuchni do pokoju, przed telewizorem...pierwsza przed sniadaniem :) karolinkaa87 a jak robisz bigosik? malibu 85 a czemu watpisz? poczytaj ksiazke Dukana :) MILEGO WIECZORU DZIEWCZETA

krystek 13-do bigosu dodaje pomidory,papryke,kapuste,szynke z kurczaka light ,pierś z kurczaka,przyprawy i gotuje,aż wszystko będzie miekkie i troche wody..pycha :))) poziomka_bb -nie przejmuj się tą wagą.Zważ się u koleżanki.Czasem wagi szaleją

Hello!!:) Czytam czytam i stwierdzam ze wszystko idzie zgodnie z planem i jest powod do radosci:) Ja od 3 dni cierpie na brak apetytu...no doslownie nie mam ochoty na nic...jak cos jem to juz z wielka sila i sie strasznie przy tym mecze..nie wiem czym to jest spowodowane..ale mam nadzieje ze szybko minie:) Lece na kawe...pozniej sie odezwe:)Zycze milego dnia.

Little Secrettt- hej:** Ja też miałam takie dni, że wmuszałam w siebie jedzenie i też nie mam pojęcia ,czym to było spowodowane. Może organizm broni się przed wciąż tym samym jedzeniem..nie wiem. Przejdzie:) A u mnie w sumie tylko 4kg w dół, ale grunt, że waga ruszyła. Po ciuchach czuję, jakbym schudła z 6, 7kg. Ja dzisiaj znów sam proteiny i tak przez 7 dni. Pozdrawiam:)

Gość krystek 13
witam u mnie tez waga stoi, ale brzuszek maleje :) to pewnie cos z ta woda...hehe zabieram sie za zrobienie bigosu dzis :) na sniadanie tradycyjnie jajecznica z cebulka :) dwie szklanki wody juz za mna dzien 4 faza II( 5/5) 167 cm 60 kg cel 56 kg dziewczyny jak robicie stopki?

Gość krystek 13
chyba juz wiem..

hej:) ja wszystko robie tak jak trzeba: pije dużo wody, jem same białka ale coś stanełam w miejscu:( Dziewczyny a jak lepiej robić w fazie II: 1/1 czy 5/5....

Gość katarzynka898989
Witam dziewczęta :) Czy mogę się do was przyłączyc? Ja również dzis zaczynam z dietą Dukana . Mam okolo 20 kg do zrzucena wiec sporo pracy przede mna :)

Gość katarzynka898989
wzrost:160 cm 31.08.2010, waga:77kg cel:55kg :)

Gość krystek 13
hej dziewczeta, jednak nie moge tej stopki zrobic..jak to?

Witajcie. Ja jestem na trzecim dniu Dukana. Waże 66 kg przy 167 cm. Chce schudnąć gdzieś tak maksymalnie 10 kg. Jak długo powinnam być na 1 fazie? Założyłam sobie, że tydzień wystarczy..:P

krystek bo nie masz zaczernionego nicka. Zarejestruj sie najpierw zeby miec mozliwosc ustawienia stopki.

hej dziewczyny :) cos ostatnio malo mam czasu by tu do was zagladac :/ krystek 13 stopke robisz na stronie glownej w "internautko zarezerwuj swoj nick", tam wpisujesz nick i haslo a potem masz okienko z miejscem na stopke :)

Gość krystek 13
mialam zarezerwowany nick i haslo ale nie przez strone glowna :)

Gość krystek 13
teraz juz zrobilam przez gl strone ale dalej nic;( moze potrzeba czasu na aktualizacje . stopke wpisalam, ale sie nie wyswietla :( start 23.08 waga 62kg faza I -3 kg ( 59) faza II ? (60- DWA DNI OBJADANIA SIE ;))- juz 4 dzien dzis moj maz zrobil mi bigosik z podanych skladnikow- plus marchewka i cebula, jejku ale pyszna; trzy razy jadlam :) no i jajecznice tradycyjnie i teraz sledzika i jeszcze dwa jogurty; strasznie mnie glod zlapal- moze po tych 7 szklankach wody ;)

Gość krystek 13
nie dodalam szynki ani papryki ;) dzieki karolinkaa87 polecam bigosik jutro probuje z ptasim mleczkiem, wersja z serkiem homog, niestety pomimo 3 % tluszczu, ma duzo wegli; dam go tylko troche ;)

Hihi Krystek 13 narobiłaś mi smaka na bigosik i ptasie mleczko.. mniamii :) jutro wyprobuje oby dwa przepisy :P buziaczki :*:)))

Gość anitka 1203
a ja wlasnie zjadlam leczo ;) pękam :P

Gość krystek 13
witam co tak cicho dziewczyna? u mnie dzis dzien 5 Fazy II OD JUTRA SAME BIALKA :) WCINAM SUROWKE Z WARZYW Z SZYNECZKA Z INDYKA :) TO SAMO NA KOLACJE A W MIEDZYCZASIE PIECZONA RYBKA I JOGURCIK JUTRO WSKOCZE RANO NA WAGE, DZIS JAKBY TROCHE MNIEJ, ALE TE WACHADLOWE, SAMI WIECIE...

krystek 13 -ciesze się ,że ci bios smakował. anitka-podaj przepis na leczo. U mnie wszystko po staremu.Gram po gramie waga spada.Dzisiaj dzien piąty P+W,będe robic system 6/6.Jakoś ciężko mi zrezygnować z warzyw.

wlasnie robie ptasie mleczko- z aromatem waniliowym i slodzikiem; czekam az ostygnie i dodam troche serka homo. danona, ma 3 % tluszczu :) ale mam smaka :) dziewczeta macie jakies wyprobowane przepisy? od jutra ialko...

Gość anitka 1203
to ja sobie na patelnie dalam szynke zkurczaka piers kabaczek papryka zolta i czerwona cebule czosnek i lyzke przecieru pomidorowego przepyszne :) a jutro same proteiny..