Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IgaP

Kamile - jacy są mężczyźni o tym imieniu ?

Polecane posty

Gość IgaP

Mam na oku takiego jednego Kamilka, no i ciekawa jestem...

Gość IgaP
??? Nikt nie miał narzeczonego o tym imieniu ?

Gość kAMIL...jest metrosexualny
ten ,którego znam.Przesadnie zadbany,nie czuć juz zapachu jego skóry,tylko chemię,fuuuj.To nie facet:P

Gość Włóczykijowaa
Kamile kojarzą mi się z bawidamkami i podrywaczami. Do tej pory żaden mnie nie zachwycił.

Gość lovesong
mięccy i nudni. prznajmniej ci 2 których znam.

Gość są do kitu
wiem bo sam jestem Kamil .:)

Gość IgaP
A mnie wydają się tacy seksowni i kuszący...

Gość lovesong
jak lubisz flaki z olejem to owszem - kuszące :)

Gość IgaP
Nie to mam na myśli...ważne, czy dobrze pierdolą :D

Gość awokadoooooo
byłam z jednym - wieczne dzieci, podejscie narcyza, mają problem w uczuciach, wiecznie by bawili się i filrtowali

Jestem w zwiazku z "Kamilem". Sunus mamusi, wiecznie ma na wszystko wyj*****. Sklonnosc do depresji i popadania w nalogi. Nic nie potrafi zrobic dobrze. Jedynie co mu wyszlo to nasze dziecko:)

Gość Wednesday222
Dokładnie...Mój eks miał tak na imię i był strasznym egoistą. Wiecznie tylko on miał rację, chciał rządzić innymi, a kobiety traktował jak dziwki, które mają mu leżeć u stóp i lizać dupę, jak tylko poprosi...

byłam z dwoma. Narcyzowaci i chcą notorycznie skupiać na sobie uwagę, mało tolerancyjni. Jeśli o seks chodzi- mocni w gębie, a w praktyce trzeba ich prowadzić za rączkę :P przynajmniej ja tak trafiłam :P

Gość Wednesday222
Z tymi nałogami to się zgadzam - mój pił na umór. Deprechę to miał taką, że trzeba było go wiecznie dowartościowywać. Typ wampira emocjonalnego, wiecznie dziecinny. Żaden facet, ciota.

Gość gość
Normalni :)

Gość no wszystko by sie zgadzalo
to po co sie z nami wiazecie ? by sie przekonac ze tak nie jest?

Gość eee tam gadanie
myślicie że samo imię determinuje człowieka? a geny, wychowanie, znak zodiaku itd? np mój mąż ma tak na imię i nie ma takich cech jak piszecie :P ...jest pewny siebie, każdego potrafi zgasić jak trzeba- świetnie też wyczuwa ludzi - zawsze wytarguje najniższą cenę :D ale pod tą pozorną skorupą jest osobą bardzo wrażliwą i uczuciową, ciężko zdobyć jego zaufanie - ma grono niewielu sprawdzonych przyjaciół z którymi potrafi się świetnie bawić i wiele dla nich zrobić.

Gość Wednesday222
Jak koleżanka pyta, to odpowiadamy. Nie chciałabym wszystkich mężczyzn o tym imieniu wsadzac do jednego wora, ale ten, którego kiedyś poznałam, okazał się strasznym dzieciakiem.

Wystarczy wrócić pamięcią do czasów szkolnych i przywołać wspomnienia zastanawiając się czy w klasie, bądź grupie na studiach mieliście dwie osoby o tym samym imieniu. Na podstawie tego jeszcze raz się zastanowić czy charakter ma coś wspólnego z imieniem. Ja miałem dwie Agnieszki - totalnie różne i dwóch Michałów, jeden spokojny, nieśmiały, drugi chamski, dusza towarzystwa:D Gdyby wszystko można tak łatwo ustalić nie byłoby pytań bez odpowiedzi. Nikt tutaj nie powie Ci jaki jest Twój Kamil. Sama go sprawdź!

Gość kamile kamile znam kilku
Flirciarze, słodcy, trochę dziecinni i zadbani (zawsze fryzura zrobiona, super ciuchy i perfumy) :)

i co, sądzisz, że jak napiszemy coś o tych, których znamy, to z tego wywnioskujesz coś na temat tego, którego masz na oku? :P a może lepiej po prostu z nim pogadaj :O

Gość awokadooooo
Moj byly pił - zaczęło się od codziennie 3-4 piwka, zaczął palić i brać miękkie narkotyki...mamisynek do tego okropny!

Gość karmell
ja znam jednego kamila i muszę powiedzieć że to wszystko co tu czytałam sprawdza się . On lubi flirtować , co chwilę mizia się do innej dziewczyny , mądry tylko w gębie , raz wali jedną dziewczynę w dupę , a a potem robi nadzieję drugiej . To tylko zwykły gnojek . nie wiem może się mylę , ale akurat ten Kamil jest do dupy.