Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaałamałam się

Moja kuzynka przespała się z moim facetem!!!

Polecane posty

Gość zaaałamałam się

Witam nie wiem po co tu piszę ale muszę wygadać się:( dowiedziałam się,że mój facet przleciał moją kuzynkę!!! a ja z tą szmatą jeszcze dobrze żyłam i nie raz pomagałam jej!!! on mówi,że kocha tylko mnie itp,że zdradzając mnie z nią zrozumiał co może stracić i że zdał sobie sprawę z tego,że mnie kocha. Mam większy żal do niej bo z nią praktycznie wychowywałyśmy się:O Nienawidzę jej. I co z tego że wybrał mnie.Wybaczyłybyście mu? jej to wiadomo,że nigdy nie wybaczę...ih romans trwał pare ladnych miechów,ja durna nic nie zauwazylam:( otworzyła mi oczy jego siostra,która napisała mi smsa,że J.zabawił się z nią...cwany nie powiedział,że jesteśmy kuzynkami tylko podał jej imię. Reszta ułożyła się w logiczną całość.Nie zaprzeczyła.On też nie,tylko powiedział,że żałuje tego i że to mnie kocha.Wybaczyć mu?

Gość ygkiug
jeśli jesteś yebnięta to wybacz swoją drogą czemu ona jest szmatą a nad nim się zastanawiasz "czy mu wybaczyć"??? Widzisz róóżnicę? Ona szmata a on kurwiarz. Z tym można się zgodzić

Gość zaaałamałam się
miał mnie zostawić dla niej ale sczaił się,że ona go zdradza(moja kuzyneczka lubi zabawic się):O

Gość zaaałamałam się
ja go kocham wbrew wszystkiemu

Gość a twoj facet . . .
to niby ANIOŁ ? Tak samo winny ...

Gość Monique2222
ja bym go rzuciła i nie ma przeproś. a następnym razem jak kuzynka będzie miała faceta.. zemściłabym się . powaznie mówię jakbym mu tylko sie spodobała a to się czuje to dała bym mu do zrozumienia ,że on mi też chocby mi sie nie podobał ;) wredna jestem wiem ,ale tak bym zrobiła i dopilnowałabym żeby kuzynka się o tym dowiedziała

Gość xp xp xp windows
on jest większą szmatą od niej! to on był z tobą w związku a nie ona. to on ci obiecywał wiernosc a nie ona. więc on jest szmatexem. na twoim miejscu zastanowiłabym sie ew. nad wybaczeniem kuzynce (pod warunkiem że wiedziała ze jestescie razem a jesli nie to w ogóle nie miałabym pretensji) natomiast on by dostał kopa w doopa na do widzenia.

Gość zaaałamałam się
nie jest aniołem,ale koniec koncow wybral mnie

Gość Monique2222
a to brutalne ,ale uważam ,że chce wrócić do Ciebie bo ta kuzynka go nie chciała na stałe. jak sypiał z nia parę miechów to prawdopodobnie chciałby z nią i być

Gość zaaałamałam się
mówił,że ona go nigdy tak na prawde nie pociagala jak ja,zrobil to dla urozmaicenia

Gość Monique2222
a kuzynce też bym nie wybaczyła nigdy. a wręcz na Twoim miejscu zadbałabym o siebie teraz wyjątkowo żeby jej pokazać jaka laska z Ciebie no i z tym jej nowym facetem bym zrobiła jak pisałam. oko za oko zdrada za zdrade

Gość Monique2222
taaa jasne nie pociągała. a co miał innego powiedzieć?

Gość Bzdura na max
Chuj i kutas z niego a kuzynka lafirynda. A tys głupia jak but z lewj nogi, ze w ogóle z choojem gadasz. Takie moje zdanie. Zdradził cię raz, zdradzi kolejny.

Gość a twoj facet . . .
Noe to po slubie bedzie sobie urozmaical pozycie z toba chodzac na dziwki :)

Gość Monique2222
To taki typ faceta ,że jedna laska nigdy mu nie wystarczy . niestety jak mu wybaczysz to ciągle będą jakieś romanse

Gość xp xp xp windows
Sacryfical Suicide - świetnie to powiedziała : D zostaw go bo kieruje nim zasada "lepszy wróbel (czyli ty) w garści niz gołąb (kuzynka) na dachu". wie że jej nie będzie miał więc wziął głupią i naiwną ciebie.

Gość zaaałamałam się
pozyczyl jej tez gruba kase i upomnial sie zeby co do zlotowki mu zwrocila

Gość Monique2222
bo może ona go nie chciała na dłużej? nie pomyślałaś o tym?

Gość zaaałamałam się
własnie nie,to ona chciala z nim byc i plakala jak ja zostawial na poczatku lipca. Wiem to od niej.teraz cierpi przez niego

Gość xp xp xp windows
to chyba normalne że jak się cos pożycza to się chce zwrotu wiec nie widze w tym nic dziwnego.

Gość zaaałamałam się
to ona byla szmata do ruchania dla niego

Gość Monique2222
nawet gdyby tak było to znaczy ,że facet ma pociąg do ,,urozmaiceń" a to nie wróży dobrze na przyszłość. a słowa ,, to był ostatni raz wybacz mi" są tylko dla naiwnych dziewczyn ,które ciagle będą zdradzane

Gość Monique2222
i dobrze Ci z tym ,że była? bo ja bym nie chciała żeby mój facet ruchał inna ...a jakbym się dowiedziała o tym to byłby nasz koniec

Gość zaaałamałam się
sama nie wiem...nawet jej napisal smsa o tresci,ze kocha mnie a nie ja i nie zaluje tej zdrady bo dzieki niej przekonal sie,co mogl stracic.Widzialam w telu u niej tego smsa jak wyrwalam jej tel

po dłuższym przemyśleniu sprawy doszłam do wniosku że powinnaś wybaczyć facetowi i kuzynce, i jeszcze w ramach pocieszenia dla smutnej kuzynki, i w ramach przeprosin dla faceta za to że miałaś jakieś wątpliwości, powinnaś pozwolić im sypiać ze sobą kiedy tylko zechcą

Gość ale jesteś głupia
kuzynce to nie wybaczy ale nad wybaczeniem facetowi to sie zastanawia...gdyby się nie wydało pewnie dalej by to ciągnął...