Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaałamałam się

Moja kuzynka przespała się z moim facetem!!!

Polecane posty

weś kobieto przejrzyj na oczy !!!!!!!!!! jak przeleci całą Twoją rodzine to dopiero z nim zerwiesz !!!! żałosna i zdesperowana jesteś skoro mu chcesz wybaczyć!!!! i jemu i tej twojej kuzyneczce urządziła bym jesień średniowiecza !!!

Gość Monique2222
i zapamietaj jak facet zdradzi raz to na jednym razie sie nie skonczy ,a napewno będzie pożądał inne dziewczyny nie tylko Ciebie. bo ten typ tak ma

Gość zaaałamałam się
ja ważę ponad 120 kg ale z twarzy ladna jestem a ona chuda szkapa ale z twarzy ohydna:O

Gość xp xp xp windows
Sacryfical Suicide - wybacz :P i nie dziwie się że teraz takie rzeczy wypisuje do kuzynki - chce się wkupic na nowo w łaski. a ty jak głupia nastolatka wierzysz że on jest "księciem i że to ostatni raz". jak cię znowu zdradzi (co pewne i możliwe że z tą sama kuznką) to nie żal się na forum bo wszyscy chórem odpowiemy "a nie mówilismy!".

Gość zaaałamałam się
jak moze chciec wkupic sie w laski kuzynki jak pisze jej,ze juz jej nie kocha, kocha mnie a nie zaluje tej zdrady bo przekonal sie co mogl stracic? to wkupianie sie w laski?:O

Gość xp xp xp windows
chce sie wkupic w TWOJE łaski wypisujac takie rzeczy kuzynce :P naprawde jestes głupia że tego nie zrozumiałas :P

Gość zaaałamałam się
a skad mogl wiedziec ze ja przeczytam tego smsa? napisal jej to dawno,jeszcze zanim jego siostra wygadala sie

Gość xp xp xp windows
grzebierz mu w telefonie :P? a to dopiero :P pewnie zna cie juz na tyle że wiedział że jak cię zdradzi to mu wybaczysz a potem będziesz zaglądac w telefon :P

Gość zaaałamałam się
tego smsa przeczytalam w jej telefonie

Gość zaaałamałam się
dodam,ze ona ma zjebana opinie:O

Gość xp xp xp windows
jeszcze powiedz że kuzynka sama ci go pokazała :D no ale zostawmy ten temat. dalej apeluje bys go rzuciła w diabły bo inaczej będzie cię zdradzał. a tak dostanie nauczkę i moze innej kobiety nie skrzywdzi.

Gość hkjkhhio
To właśnie kuzynce powinnaś być wdzięczna bo dzięki niej przekonałaś się z jak beznadziejnym facetem jesteś......a o nim zapomnij kochana tak będzie lepiej dla wszystkich

Gość xp xp xp windows
jestes glupia pinda - wspomniała o ważnej sprawie. mówisz ze kuzynka się źle prowadzi więc na bank zaraziła jakims syfem "twojego" faceta. a on zarazi ciebie :D życzę powodzenia!

Gość zaaałamałam się
nie pokazala mi,sama wyrwalam jej lel po tym jak dostala po mordzie

Gość zaaałamałam się
*tel

Gość zaaałamałam się
bylismy ostatnio tydz nad morzem we dwojke. On zafundowal wszystko.To z powodu wyrzutow sumienia?:O

Gość znudzona gimgownem
kiedy ta szkola sie zaczyna? bo juz nie moge na kafe z tymi gimnazjalnymi tematami..

Gość rvrvrv
to chyba marna prowokacja nie wierze ze na swiecie sa takie laski. Kobieto ty nie masz swojej wartosci poniżasz sie myslisz ze kuzyneczka nikomu nie powie jak to spala z twoim facetem? cala wies sie z ciebie bedzie smiac ze ci facet rogi przyprawial pare miechow a ty mu jeszcze nogi rozlozylas hhahaha pdobno wszystko w rodzinie zostaje:D ciekawe czy prownywal jak inne laski z twojej rodziny sie bzykaja smiech na sali po prostu nie masz zadnych zobowiazan wobc niego dzieci ani slubu i ty sie jeszcze zastanawiasz to nie milosc to toksyczne przywiazanie

Gość zaaałamałam się
to nie prowo,jak jakus nie pasuje to niech nie czyta.

Gość zaaałamałam się
mowil,ze ona byla sztywna jak kloda i monotonnie bylo i loda zrobic nie umie

Gość rvrvrv
założe sie ze on mowił jej to samo o tobie:D

Gość zaaałamałam się
tego juz nie wiem

Gość xp xp xp windows
"bylismy ostatnio tydz nad morzem we dwojke. On zafundowal wszystko.To z powodu wyrzutow sumienia? " a miał powiedziec po zdradzie: spier*****! sama sobie to funduj! ? NIE - musial wyciagnac portel bo widac kasa dla ciebie znaczy więcej niz twój honor. "mowil,ze ona byla sztywna jak kloda i monotonnie bylo i loda zrobic nie umie" gdyby to była prawda to po co zdradzałby cię KILKA MIESIĘCY?! hahaha smiech na sali! a ty w to wierzysz :D żal mi cię. juz nawet nie rzucaj go - weź sobie tego koorviarza.

Gość zaaałamałam się
akurat on zawsze placil za wszystko.zreszta to ona poleciala na jego kase. a prawda nie wspomnialam-byla z nim na weselu jego kumpla

Gość rvrvrv
skoro wybral ja na wesele niz ciebie to oznacza ze byla bardziej reprezentatywna niz ty ty jestes do ruchania sie w domu i nie pokazuje sie z toba ona jest od oficjalnych spotkan harem se założyl dobry jest:D

Gość xp xp xp windows
ty też lecisz - to widac. a co ma do tematu to ze była z nim na weselu?

Gość zaaałamałam się
mowil,ze byl z nia bo wczesniej ja zaprosil i glupio mu bylo powiedziec mi na tydz przed weselem bo to za pozno a z nia nie chcial pod koniec isc bo klocili sie ostro

Gość wybacz moja droga
na wesele bierze sie wlasna kobiete a nie kochanke

Gość xp xp xp windows
zacytuje ci ciebie samą: "On też nie,tylko powiedział,że żałuje tego i że to mnie kocha.Wybaczyć mu?" pytasz sie nas o radę - 100% mówi żeby nie wybaczac a ty go i tak oczyszczasz z winy. Po co moja droga zakładalas ten temat skoro z góry mu wybaczysz?

Gość zaaałamałam się
chcialam sprawdzic co wy myslicie o tej calej sprawie:O ale wesele dawno bylo, w czerwcu