Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiiiiiisss

ZROBIŁĄM TEST CIĄŻOWY!!

Polecane posty

Gość kamiiiiiisss

2 TYG TEMU KOCHALAM SIE Z CHLOPAKIEM I BALAM SIE ZE ZASZLAM! WCZORAJ POWINNAM MIEC OKRES I NIE MAM DO TERAZ! ZROBIŁAM TEST! WYSZEDL NEGATYWNY! TO CZEMU NIE MAM OKRESU?? WCZORAJ TEZ SIE KOCHALMZ CHLOPAKIEM ALE BYLY NIEPLODNE ! TO JESTEM W CIAZY??

Gość wnioskuje....
A SKAD MY MAMY TO WIEDZIEC???:O

Gość ciocia krysia
jezu do kobiet ciagle nie dociera testy sa gowno warte nie sa wiarygodne zrob sobie w przychodzi badanie beta hcg z krwi i na 100 % bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy czy nie i potem bedziesz sie martwila dlaczego mimo braku ciazy nie ma okresu przyczyby moga byc rozne stres zmiana klimatu dieta problemy zdrowotne

Gość onaaaooo
skad sie biorą takie pustaki :-/

Gość asdfg
czy Ty niepoważna.wczoraj powinnas dostac okres a dzisiaj juz przeżywasz.Czy organizzm to szwajcarski zegarek ze okres dostaje sie co do godziny.POczekaj spokojnie a go dostaniesz.a testy wcale nie sa takie do kitu.Zrób jeszcze jeden jutro innej firmy to sie upewnisz.

Gość agaaaaaaaaaa19.....
mi w tamtym miesiacu okres spoznil sie ponad dwa tygodnie, tez sie strasznie stresowalam ze moge byc w ciazy bo mialam do tego powody tzn kochalam sie bez zabezpieczenia;/ po 10 dniach spoznienia bodajze zrobilam test, wyszedl negatywny, odstresowalam sie troche i dostalam okres wkoncu. Teraz wiem ze trzeba pamietac o zabezpiezeniu i nie ryzykowac. Nie obraz sie ale napisalas to w taki sposob ze odrazu pomyslalam ze pewnie masz z 15 lat:P