Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lalcia dajana

Buty a po艅czochy lub rajstopy.

Polecane posty

Go艣膰 lalcia dajana

Mam pytanie- czy jak kto艣 ubiera sanda艂kowe buty na szpileczce do eleganckiej sukienki na wesele to powinien za艂o偶y膰 po艅czochy lub rajstopy? Ja my艣l臋, 偶e nie wypada, ale kumpela twierdzi, ze za艂o偶y po艅czochy samono艣ne bo w go艂ych nogach jest nieelegancko. Jak my艣licie dziewczyny? Bo do krytych but贸w to obowi膮zkowo rajstopki, ale do but贸w z odkrytymi palcami?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fsdgfsgsg
ja bym za艂ozy艂a takie bezszwowe. go艂e nogi nie sa zbyt eleganckie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezczelna patrisha
wez przestan, wiocha:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maturks4
elegancka kobieta chodzi w po艅czochach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
Ale jak n贸偶ki opalone i stopy zadbane, paznokietki 艂adnie polakierowane to nie wypada bez rajstop? Niekt贸rzy si臋 艣miej膮 z kobiet kt贸re nosz膮 rajstopy do sanda艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalazmaja2
nie powinno sie nigdy nosic golych nog. zawsze powinny byc rajstopy lub ponczochy co kto woli. wymaga sie np. by czesto kobiety do pracy nie chodzily w golych nogach. wiec kolezanka ma racje. ale.... w dzisiejszych czasach i przy obecnych temp w lecie malo kto tego przestrzega. ja smigam do pracy w golych nozkach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsdgfsgsg
kiedys sie smiali, teraz to norma, nawet wsrod gwiazd holy艂udu :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalazmaja2
sa rajstopy/ponczocchy bardzo cienkie np. 15 czy 10. cieniutkie. do tego bez szwowo na placach.

Udost臋pnij ten post

ja bylam na weselu bez rajstop. bylo chyba z 50 stppni wiec to pierdole czy wypada czy nie :o ale wiem, ze sa takie bez palcy rajstopy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
Tam ju偶 pomijaj膮c temperatury, ale to wesele i trzeba jako艣 elegancko wygl膮da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
To mo偶e faktycznie niech za艂o偶y te samono艣ki i b臋dzie ok.

Udost臋pnij ten post

posmarowalam si臋 rajstopami w kremie. serio jest cos takiego i daje efekt rajstop. nogi mialam opalone i sukienke za kolana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzadzudzi
a wg mnie w艂a艣nie rajstopy do odkrytych but贸w to wiocha :O fakt, do pracy czy na s艂u偶bowe spotkania powinno si臋 nosi膰 rajstopy/po艅czochy, ale co za tym idzie r贸wnie偶 i ZAKRYTE BUTY. Je艣li buty odkryte to tylko i wy艂膮cznie go艂e stopy.... a tak btw - odkryte buty nie nadaj膮 si臋 na ka偶d膮 okazj臋, nawet mimo upa艂贸w. Naprawd臋 uwa偶acie, 偶e co艣 takiego: http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1706123,3,20,17482,Czarne-rajstopy-i-rozowe-sandalki.html wygl膮da dobrze....? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
Husky- a gdzie Ty kupi艂a艣 te rajstopy w kremie, bo pierwsze s艂ysz臋 o czym艣 takim, 艣ciemniasz tu chyba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja jako kierowczyni
艂o bosz. zak艂adamy ze autorka ma minimum gustu i za艂ozy cieliste rajstopy BEZSZWOWE. wybacz, ale przyk艂ad z dupy. bo na tym rysunku problemem nie sa rajstopy ale kicz i tandeta nim sa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
dzadzudzi- ja w艂a艣nie tak uwa偶am jak Ty, ale mo偶e jestem nie na czasie. Te czarne rajstopy to ju偶 ca艂kowity obciach, jak juz to w kolorze cielistym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
Z oriflame to ju偶 nawet zam贸wi膰 nie zd膮偶y, a to dzia艂a jak samoopalacz? A smug nie zostawia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzadzudzi
wypr贸buj jakis balsam br膮zuj膮cy - dzialaj膮 do艣膰 艂agodnie, nie zostawiaj膮 smug i w 2-3 dni b臋dziesz mia艂a opalone n贸偶ki :)

Udost臋pnij ten post

one tuszuj膮 "niedoskonalosci" i daj膮 taki efekt no rajstop. lekko polyskuj膮, napinaj膮 sk贸r臋.. a i czy beda opalac, to zalezy jaki kolorek sie kupi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
Ma 2 pary fajnych cz贸艂enek, kt贸re pasowa艂yby do tej sukienki( sukienka troszk臋 przed kolano), to kupi艂a te odkryte, pogada艂a z dziewczynami, kt贸re tez ida na to wesele i stwierdzi艂y, ze w rajstopach i odkrytych butach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
Husky- musz臋 sobie to zam贸wi膰 dla siebie, mo偶e si臋 przyda膰, a cenowo jak to wygl膮da?

Udost臋pnij ten post

by艂am na weselu na pocz膮tku sierpnia, straszny upa艂 - sukienka zwiewna, nogi opalone zadbane, buty-sanda艂ki i bez 偶adnych po艅czoch a czy wypada czy nie hmm opr贸cz kobiet po 40 nie widzia艂am nikogo w rajstopach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
Furgonetka- a inne kobietki te偶 by艂y bez rajstop?

Udost臋pnij ten post

no wlasnie ja tez widzialam tam sporo lasek bez rajstop. wiec nie czulam sie jakbym popelnila fopa :P co do ceny. ok 40z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalcia dajana
Tylko tak my艣臋, ze bez po艅czoszek to moga obciera膰 buty, bo w ta艅cach noga si臋 poci i moga si臋 艣lizga膰 na nodze.

Udost臋pnij ten post