Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie moje rozmyślania

W XIX i na początku XX wieku, biała rasa rządziła całym światem

Polecane posty

Nie było po prostu miejsca na świecie, które nie było podbite albo zdominowane przez któreś z państw białej cywilizacji. I tak doszliśmy do wieku XXI, kiedy nasza cywilizacja zamiast walczyć o swój byt i postęp, woli zajmować się prawami pedałów, wiecznym "wyrównywaniem" praw kobiet, doszukiwaniem się wszędzie niesprawiedliwości społecznych i robieniem z barbarzyńskich ludów przybyłych z afryki nietykalnych świętych krów... ... ja pierdolę :-O

Gość nic nie wiem o podbitych
przez białą rasę ( kuźwa, co to jest? ) Chinach

Jeśli nie wiesz o podbitych Chinach, to poczytaj o wojnach opiumowych 🖐️

A obecnie trend jest odwrotny i to nasz świat zachodni jest podbijany przez przybyszów z Afryki, Azji, Ameryki Łacińskiej. Kojarzycie Romów, zwanych też Cinti ? Są obecni w każdym większym polskim mieście. Jest to ludność wywodząca się z Indii.

Gość ingreta
niejaki Karl Denke specjalizował się w robieniu weków działał w Ząbkowicach i Wrocławiu mięsko sprzedawał jako cielęcinkę znajomi myśleli że to mięso z kotów i psów co nie było prawdą mięsko a więc weki były z ludzinki, czyli prostytutek, włóczęgów... oto link http://pl.wikipedia.org/wiki/Karl_Denke

Ale jest to podbój zupełnie innych. Oni nas podbijają jak przystało na barbarzyńców przez rozród i zniszczenie zastanej cywilizacji swoją - co by nie mówić, niższą. Biali natomiast podbijali świat dyplomacją i małymi armiami które miały znacząca przewagę technologiczną. Gdy już dany skrawek lądu został opanowany nie eksplodowaliśmy go, ale rozwijaliśmy swoją wiedzą z korzyścią dla miejscowych.