Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kala914

dziwny lekarz rodzinny pomocy

Polecane posty

Gość kala914

hej dzisiaj byłam u lekarza rodzinnego poniewaz od 2 miesiecy mam bardzo wzdety brzuch bralam espumisan lecz wzdecia nie ustapily mam brzuch jak bym byla w 4 miesiacu ciąży pepek starsznie sie powiekszył błonka w srodku jest wielkosci opuszka palca noca miewam straszny ucisk w klatce piersiowej powiedzialam o tym lekarzowi on obejrzal brzuch usmiechnal sie i spytal czy to czasem nie ciaza odpowiedzialam ze nie bo miesiaczkuje regularnie ale @ trwa zaledwie 3 dni a zawsze bylo 5 ale objawy przedmiesiaczkowe wszystkie sa bol brzucha itp. lekarz nie zbadał mnie kazal udac sie do ginekologa dodam ze robilam juz chyba z 7 testow wszytkie negatywne bardzo sie zdziwilam myslalam ze moge miec przepukline myslicie ze to moze byc ciaza? ps .Oczywiscie do ginekologa umowilam sie na czwartek

..,.natura potrafi płatać figle, wiec nie wykluczone, ze to ciąża....ale ginekolog rozwieje wszelkie wątpliwości i juz bedziesz wiedziec co dalej robic...pozdrawiam

Gość aj laf ju
Albo zrób beta HCG i wtedy będziesz miała 100% pewność czy to ciąża ;)

Gość szatynka34
zgadzam sie z aj laf ju zrob sobie badania i bedziesz wiedziec albo czekaj do czwartku na wizyte u ginka kobiety niektore maja @ jak sa w ciazy tylko dziwne ze test Ci wyszedl negatywny ale mi 2 razy taki wyszedl zrobilam badania beta i okazalo sie ze ciaza:P i badz tu czlowieku madry

Gość aj laf ju
Mnie też 3 razy test wyszedl negatywny, a po HCG okazało się, że jestem w 5 tygodniu ciąży :D Więc nie wierzę w testy;)

Gość moga to również
być wzdęcia, sama mam podobne. Espumisan ani inne przeciwwzdęciowe leki nie pomagają.