Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skarbnica_wiedzy

JESTEM ZAŁAMANA-rzuciłam coś, żeby nie mieć nic :(

Polecane posty

Gość Skarbnica_wiedzy
Nie bede sie znizac do Twojego poziomu, bo "sama nie masz oelju w glowie". Znikam stad, nijak sie tu nie dowiem od jakiegos pracodwacy jak jest z tym anielskim. Dobrej nocy

Gość femme farfalle
grafik w barze???? dziwne, tej

Gość jestes durna
jezyk anielski? nie slyszalam o takim :P powiedz cos wiecej :P

Gość Skarbnica_wiedzy
Anielski orszak Przybądźcie z nieba na głos naszych modlitw, mieszkańcy chwały wszyscy święci Boży; Z obłoków jasnych zejdźcie aniołowie, Z rzeszą zbawionych spieszcie na spotkanie. Ref. Anielski orszak niech twą duszę przyjmie, Uniesie z ziemi ku wyżynom nieba, A pieśń zbawionych niech ją zaprowadzi, Aż przed oblicze Boga Najwyższego. Niech cię przygarnie Chrystus uwielbiony, On wezwał ciebie do królestwa światła. Niech na spotkanie w progach Ojca domu Po ciebie wyjdzie litościwa Matka. Promienny Chryste, Boski Zbawicielu, jedyne światło, które nie zna zmierzchu, bądź dla tej duszy wiecznym odpocznieniem, pozwól oglądać chwały Twej majestat.

Gość Skarbnica_wiedzy
JESTES DURNA to jest internet. Tu sie pisze, a nie mowi, Wiec nie moge Ci POWIEDZIEC co to za jezyk anielski Pani Wyksztalcona. Profesor Bralczyk by sie przestraszyl :)

Gość Skarbnica_wiedzy
Dzieki za podszywke ORSZAKU. Uciekam, miłej konwersacji na istnie wysokim poziomie pani Durna zycze. Idz zobaczyc czy Twoj Pan Chlopak vel Pilot nie leci jutro jakims felernym Airbusem albo Boeingiem

Gość jestes durna
lecz sie skarbnico.... na nogi

Gość jestes durna
jest pilotem wojskowym ciemnoto. pplk! ale jestes za tepa zeby wiedziec ze liniowi maja jedynie kpt (formalnie) :P ha ha

Gość Skarbnica_wiedzy
Ja moge na nogi za to Ty na glowe na pewno :D

Gość Skarbnica_wiedzy
pplk, wow. A moj wujek przedwczoraj odbierał medal od Komorowskiego i szablę ze stopniem generała i co? Wow, ale masz wplywowa rodzine

Gość jestes durna
na nogi bo u ciebie na glowe za pozno.... ales ty obyta ho ho :) nie znasz powiedzonek ? oj .... :P

Gość podsumujmy to wreszcie
durna jest durna skarbnica jest spoko, ma problem no ale nikt jej nie pomógł, nie dał wsparcia, jak to na kafe podsumujmy: praca jest, języków trzeba się uczyć, zarobić można w tym kraju dobrej nocy życzę

Gość jestes durna
ha ha :D wez daj spokoj. wujek ma 100 lat pewnie :P zreszta nie chwal sie rodzinka az tak daleka przy najmniej .ja mam ppor i nie narzekam. nie zaimponujesz mi niczym. narazie sie pograzasz

Gość jestes durna
podsumuj siebie (pewnie jestes skarbnica ....:P )

Gość jestes durna
a jeszcze jedno, krzyża nie oddam

Gość nie chce sie wtracac ale
zdaje sie ze autorka napisala ze miala 18 lat jak zaczela studiowac , a od kiedy majac tyle lat idzie sie na studia? liceum konczy sie w wieku 19 lat :O

Gość czosnkowa paniusia
moja siostra tak właśnie miała i poszła rok wcześniej do szkoły bo jakaś nieprzeciętna była

Gość jenk
Autorce proponuję zaliczyć porządny kurs pamięci-i gwarantuję ,że nauczy się tego angielskiego.(poczytaj o szkole pamięci Wojakowskich w googlach),dwa lata uczyłam się i trenowałam pamięć i nauczyłam się języka .

Gość melingokok
jestem lekotrem j. ang - jedyna metoda jaką widzę dla autorki temtu - to metoda bezposednia, czyli jedna z form metody Callana. Nie krytykujcie metody jeśli jej nie dośiwadczyliście na sobie co najmniej przez rok. A tak poza tym, to sugeruję zapisać sie na kurs, pochodzic ze 2-3 miesiące a potem składac cv do firm , nawet do tych wymagających angielskiego a na rozmowie tłumaczyc, ze jest sie na kursie. Wiele z tych ogłoszeń zawiera informacjie o jezyku tylko po to nbyz zawięzić krąg rekrutowanych.