Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUPKA CHIŃSKA POMIDORÓWKA

CO WIPERDALACIE TERAZ ???

Polecane posty

Gość najdziwniejszy....
gdyby nie te frytki to spoko :classic_cool:

Gość Stefan z okolic.....
Chwilowa Irytacja, dasz rade 🌻 ja kiedyś nie jadłem 5 dni :o :o :o Żebyś nie miała polipów, uchyłków itp. na jelitach :o :o

Tak szczerze mówiąc, mogłabym się dowiedzieć nawet o tym, że mam polip. Żeby przynamniej wiedzieć co się dzieje. I móc bez bólu jeść rzeczy takie jak na tamtym zdjęciu :D Ja nie przeżyłabym 5 dni bez jedzenia :D Na codzien jem bardzo dużo i dzisiaj już wymiękam :D

Gość najdziwniejszy....
ja nie przezylbym pol dnia bez jedzenia :o

Gość what???
Kurczaka wpieerdalam z kasza gryczana i mizeria,a za chwile jak mi sie porzadnie beknie czekoladowego mafina,popijam kolka a pozniej mam zamiar uderzyc do wychodka na tzn. pluma

Gość golonko
G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O G Ó W N O

Gość A JA WŁASNIE ZDROWO BEEKŁAM
PO KOTLECIE CZOSNKIEM MI SIĘ ODBIŁO :)

Chwilowa Irytacja, Tez jem dużo jak się rozkręcę :o :o ale potrafię zjeść rano śniadanie i działać aktywnie cały dzień :) :) :) masz skurcze jelit?

Nie ma dnia, żebym nie miała chociaż jednego większego skurczu :O:O Gówno daje mi to oczyszczanie, tak czuję. I boję się, że jutro odeślą mnie do domu, bo za mało oczyszczona jestem. Jestem prawie pewna, ze tak bedzie. :O

Gość najdziwniejszy....
jak gowno daje, to powinnas byc wystarczajaco oczyszczona, glowa do gory :classic_cool:

Chwilowa irytacja jeśli masz skurcze jelit to musisz inaczej leczyć.... uchyłek czy polip nie jest przyczyna skurczy.... masz czasem takie burczenie z jelit?

" Chwilowa Irytacja A ja jestem na oczyszczaniu jelit przed kolonoskopią i nie jadłam nic od prawie dwóch dni! Teraz zjadłabym wszystko, nawet to, czego nie lubie " Nie marudź głodówka jest zdrowa:P.Ja się tygodniową wyleczyłem z przeziębienia:classic_cool:.

Gość najdziwniejszy....
aaa widzis... wyzszy stopien oczyszczenia :classic_cool:

Nie mam burczenia, przelewania ani nic takiego. Po prostu jem, jem, jem i mam bóle w jelitach i na tym sie kończy. Delikatnie mowiąc, nie chodzę do wc. Zjem coś cięższego i zdycham tydzien z bólu. Napije sie wody - mam wzdęcia. Za duzo sie ruszam - mam potwórny ból w jelitach. :O:O:O

jeśli nie robisz kupy lub masz sraczkę to jest to spowodowane skurczem jelit.... jak się przygotowywałaś do zabiegu? robiłaś serie lewatyw?

Obrażasz mnie ? co to jest ten prawiczek ? A tak na serio - Nie. Mogę z ogromną dumą i satysfakcją powiedzieć iż nie jestem prawiczkiem. Za to osiągnięcia chciałbym głownie podziękować mojej dziewczynie(z którą już nie jestem) a także moim rodzicom bez których nie było by mnie tu z wami. Jeszcze raz bardzo dziękuje.

Nie robiłam lewatywy. Dostałam Fortrans i miałam wypić tego pare litrów. Tam jest 1 litr na każde 20 kg masy ciała. Jakas masakra. Łaziłam do wc co 15 min, wylatywała ze mnie sama woda. Później zrobiłam przerwe w piciu ok 21. I teraz napiłam sie znowu i kuźwa wychodzi na to, ze jestem źle oczyszczona. Bo z tego co słyszałam, to powinna ze mnie leciec jasna woda. Leciała jasna a teraz juz nie. Boje sie, ze odeślą mnie jutro do domu i kaza przyjść kiedy indziej. Wtedy tego nie przezyje i chyba sama sobie zrobie ta kolono :O

to środek na przeczyszczenie dają taki :o :o zrobią Ci zabieg chyba ze w jelicie będzie jeszcze kał ( kamienie kałowe potrafią naprawdę mocno się trzymać) wtedy nie będzie dalej jechał.... :o :o lekarz popierdoli o diecie da Ci jakaś i może przepisać tabletki na rozkurcz- sa choojowe bo niszczą organizm lepsze sa lewatywy na oczyszczenie jelit i zdrowsze :)