Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUPKA CHIŃSKA POMIDORÓWKA

CO WIPERDALACIE TERAZ ???

Polecane posty

Nie moge przyzwyczajać jelit do pracowania za nie :P Muszę jeść takie rzeczy, które prowokują jelita do trawienia. I na pewno bede źle oczyszczona, bo niby juz byłam czysta, zrobiłam przerwe w piciu i już nie jestem :O Szlag mnie trafi, juz jestem śpiąca,zmęczona, głodna, nie mam humoru, a musze pić Fortrans i latać do wc :(

Gość Stefan z okolic.....
idę spać :o :) powodzenia 👄 Ps. podczas zabiegu może pompować powietrze :o :o bardzo to nie przyjemne :o :o :o :o

Wiem, ale jestem zajebisty. Ja to dosłownie nie mogę uwierzyć jak można być tak zajebistym, inteligentnym, mądrym, skromnym, interesującym i ciekawym jak ja. No ,to jest wręcz nie realne. Czasami mam takie wrażenie że nie jestem człowiekiem, gdyż ludzie nie są tak zajebiści jak ja.

Gość Stefan z okolic.....
:o :o :o :o

to w akcie desperacji, bo przestałam się już łudzić ze kiedyś cos innego długiego i grubszego uraczy moje podniebienie :(

Nie płacz, wszystko będzie w porządku. Jak chcesz to mogę przyjechać i *************************( treść została usunięta ze względu na jej zajebistość). "I pamiętaj gdy będziesz w potrzebie zaświeć zajebistą parufkę na niebie" a zjawię się na pewno.

wymiękam. porażasz i przerażasz mnie swoją zajebistoscią! może jednak jestem czlowiekiem jak reszta 😭

Gość jestem trochę w szoku
właśnie wpierdalam teraz placka ziemniaczanego :classic_cool:

dobra, ale smierdzi malizną :o parufkaszzzz tzo ty tu w ogóle robisz? z której choinki się urwałeś? :D

Czemu tak mówisz ? Zraniłaś moje małe serduszko. Możesz sprecyzować to pytanie co robie ? Aktualnie to się masturbuje.

Czuje się taki samotny, myślałem że na tym forum kogoś znajdę. Chciałem także podzielić się z innymi ludźmi swoimi fascynującymi opiniami i relacjami. Nie wiem, tak jakoś serce mi podpowiadało żeby się zarejestrować na tym forum.

skad? kurde.. kafe znam juz kilka lat, ale nigdy mnie nie wciągneła. wchodzilam raz na miesiąc, moze rzadziej... wkoncu zaczepilam sie na jednym tasiemcu i potem juz było z górki do przegrania total

nie jestes codziennie powiadasz? ;) kwestia czasu..... potem to już tylko nie jesz, nie spisz tylko w klawiature napierdalasz :D