Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernyidiotax

Przeprosiny , pomocy

Polecane posty

Gość cholernyidiotax

Prosze pomozcie mi, jak przeprosic dziewczyne ? chodzi mi o wyjatkowe przeprosiny , bo nie sztuka jest powiedziec przepraszam... doszlo do nieporozumienia i pod wplywem emocji zerwalem z dziewczyna a strasznie ja kocham, zranilem ja i chce to naprawic , pomozcie prosze

po co ci te przeprosiny. Olej ją. Ja jak moją obraziłem to olałem to. Nie pierwsza i nie ostatnia.

Gość cholernyidiotax
Tyle , ze ja nie umiem jej olac . czuje , ze to ta jedyna, inne sie nie licza

jeżeli zwykłe przeprosiny nie wystarczą to powiedz że ją bardzo przepraszasz. Wpisz w google przeprosiny na pewno coś się znajdzie. Kup kwiaty albo całą kwiaciarnię, powiedz co czujesz, kolacja przy świecach(zapomniałem o kiosku i kondomach). A i naucz się tego http://www.redtube.com/15878

Gość radaha
dzieki i prosze o dalsze pomysly

Gość cholernyidiotax
?????

Gość zacznijmy od tego...
jak dawno temu z nia zerwales, i czy od tamtej pory probowales cos robic w jej kierunku, a jesli tak, to jaka byla jej reakcja? I co znaczy ze doszlo do nieporozumienia? czy to bylo w klotni?

Gość cholernyidiotax
Powiedziała , ze ona zawsze chciala aby nasz zwiazek przerwal tylko ona nie bedzie juz go ratowala , ale tez mnie kocha

Gość yy parowkarz
co to?:-o

Gość Wyślij jej piękne kwiaty
najlepiej dużo czerwonych róż a do tego wytłumacz że to nieporozumienie, że bardzo ją kochasz, ze jest tą jedyną. Powiedz jej to co tutaj napisałeś. Obiecaj jej też, że się to nigdy nie powtórzy.

Jeśli za pierwszym razem to nie poskutkuje to dalej sie jej narzucaj. Musisz ja po prostu przekonać że naprawdę ją kochasz.

Napisz też dla niej jakiś piękny, romantyczny wiesz.

podales tak niewiele informacji na temat waszego rozstania, ze naprwade trudno ci cokolwiek doradzic. Ale jedno jest pewne. Jesli to TY zerwales, to teraz TY musisz stanac na glowie zeby ona cie znowu chciala.I nie wystarczy zazdzonic i zapytac "co u ciebie slychac", a potem oczekiwac ze ona ci sie rzuci w ramiona, bo wiekszosc normalnych, i majacych chos troche instynktu zamozachowawczego kobiet, bedzie oczekiwala, ze po tym jak ci sie nagle odwidzialo dalszego zwiazku, teraz udowodnisz ze naprawde tego chcesz. Ona moze myslec, ze juz jej nie kochasz, ze cos ci w niej nie pasuje i decyzje o zerwaniu podjales swiadomie, wiec bedzie sie obawiac, ze tak do konca moze wcale nie jestes pewiem czy chcesz z nia znowu byc, nie bedzie pewna czy kochasz, skoro tak latwo przyszlo ci z nia zerwac. I raczej darowalabym sobie przeprosiny, a zdobyla sie na szczera rozmowe, podczas ktorej bedziesz mial okazje powiedziec jej ze zerwales z powodu nieporozumienia, ze tak naprawde nigdy tego nie chciales, i ze niczego bardziej nie chcesz niz tego zeby znow byc z nia i wszystko naprawic. Jezeli cie kocha, to jak sie postarasz, jest duza szansa ze ja przekonasz do siebie, ale musisz to zrobic tak, zeby ona znowu uwierzyla ze ja naprawde kochasz.

i gdyby do takiej rozmowy miedzy wami doszlo, a po niej, ona mimo wszystko bedzie nadal sceptyczna, to nie zrazaj sie od razu, jesli ci na niej naprawde zalezy. Tym zerwaniem, najprawdopodobniej nadszarpnales bardzo jej zaufanie do ciebie, a jak wiadomo, zaufanie mozna stracic w sekunde, ale odbudowanie go trwa czasem bardzo dlugo. Jezeli sobie odpuscisz po jednej rozmowie, to ja tylko utwierdzi w przekonaniu ze tak naprawde nigdy ci na niej nie zalezalo.