Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

katharssis

CHORWACJA

Polecane posty

Witam馃尲 Mam zamiar wybrac sie do Chorwacji. Samochodem. Czy ktos moze polecic mi jakis niedrogi hotel w 艂adnej okolicy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zemsta na bylym
polecam tucepi i tanie apartamenty w niej. to samo makarska. ale przepraszam by wiecej pisac nie mam glowy teraz.

Udost臋pnij ten post

A jak myslicie, mozna jechac tak na spontanie i na miejscu zalatwic hotel? bez wczesniejszej rezerwacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no barbie
ja jade kolo splitu i na miejscu szukam hotelu zawsze sa wolne miejsca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjlll
pi臋knie jest na wyspie Solta, ko艂o splitu. W ma艂ej miejscowo艣ci Maslinica.

Udost臋pnij ten post

Ja by艂am w Necujam na Solcie :) te偶 fajnie, nocleg mia艂am wykupiony wcze艣niej, czy drogo, to nie wiem, bo ja nie p艂aci艂am :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto艣11111
by艂am w miejscowo艣ci Makarska.z tego co wiem to mo偶na za艂atwic apartament na miejscu a miejcowo艣c prze艣liczna.polecam tak偶e Primosten(艣licznie,krystalicznie czysta woda)...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶abciaaa
Ja w niedziele wrocilam z Chorwacji:) W pierwsza strone chcielismy sie zatrzymac w hotelu w Austrii bo tani by艂 22 euro chyba ale nie rezerwowalismy bo jesli bysmy sie nie stawili do 18 to rezerwacja przepada...ok 23 tam dojechalismy to hotel byl zamkniety za to na parkingu pe艂no samochodow z Polski...takze chyba by艂 pe艂en...potem dopiero ok 4 nad ranem juz w Chorwacji mielismy nocleg.W drodzie powrotnej tez mielimsy nocleg w Austrii ale juz drogi 40euro bo by艂a burza i nie szuakslimy....

Udost臋pnij ten post

Wi臋c tak - ja polecam na dobry pocz膮tek poprzegl膮da膰 bazy hotelowe np. hotels-globally.com . Tam poczytasz o hotelach (ceny, lokalizacje, standard itd) I Zrobisz sobie rozeznanie... Potem najlepiej jednak zarezerwowa膰 co艣, bo w ciemno to ja bym nie ryzykowa艂a;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GoscCroatia
Czesc. Ciesze sie z kochacie moja ojczyzne..a ja lubie nagie opalanie, plywanie oraz milo spedza膰 czas na plazy.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze by膰 karlovacko. Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisa膰 po polsku lepie mi wychodzi niz mowi膰... lubie tez piekne polki Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje! Jeszcze tu nie bylas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podrobiona Chorwatka
a Ty Chorwat widze 偶e na wszystkich topikach o Chorwacji:) Bok Kochana, ja mieszkam w Dubrowniku i tutaj niestety terminy lipiec-sierpie艅 trzeba rezerwowac wcze艣niej, bo wsz臋dzie full. Moge ci polecic hotel niedaleko Dubrownika- w Mlini. Hotel nazywa si臋 Astarea i oni w swoim kompleksie maja te偶 bungalowy. Musialabys zajrzec na internecie jakie ceny, bo ja si臋 nie orientuj臋, ale okolica naprawd臋 super-blisko Dubrownik, blisko Czarnog贸ra i blisko do Bo艣ni (Neum) gdzie tanie fajki i inne rzeczy mozna kupi膰. Je艣li chcesz si臋 dobrze zabawi膰 to polecam Makarsk膮 albo wyspe Pag.

Udost臋pnij ten post