Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioolecek_

Wiem, że kolejny wątek..ale czy jestem w ciaży czy takie urojenia?

Polecane posty

Gość edfghjk,nbvcvbn
Pięknie !!!!! Gratuluję !!! czytając temat chciałam Ci napisać, ze objawy ewidentnie wskazują na ciąże heheh :) A tu RADOSNA NOWINA więc już potwierdzone :D

można można a nawet często to się zdarza :D:D:D u nas niestety trwało to ponad rok aż się zaskoczyło :)

aniooolek- GRATULUJĘ!!!! 🌼 Ja też czekam z niecierpliwością żeby zrobić test.. ale to dopiero w poniedziałek... a mam takie same objawy jak Ty i myślę, że sobie to wszystko wmawiam ;) To jest nasz pierwszy cykl starań więc nie nastawiam się za bardzo. A! i też jestem w UK więc wiem jakie te testy są do bani :D

czuję się nie jako w obowiązku w tym 'swoim' wątku napisać iż 2 września poroniłam :( Wróciłam na 2 tyg do Polski na badania, wszystko ok obyło się bez łyżeczkowania na całe szczęście. Na początku czułam się fatalnie psychicznie ale już jest ok. No i widzę, że organizm wrócił do siebie bo obserwuje standardowe fazy cyklu- łącznie z śluzem płodnym w niedziele.. No cóż.. bywa.. Może gdybym tak jak wiele kobiet przy pierwszym plamieniu dostała progesteron wszystko ułożyło by się inaczej.. A może nie.. Mam na szczęście kupioną luteinę w PL i już jestem spowrotem w UK, troche spokojniejsza. Pozdrawiam i życzę Wam powodzenia..

Gość ja byłam chora tydzien temu
życzę Ci siły i powidzenia