Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podkladek

podklad do problemowej cery

Polecane posty

Gość podkladek

Poszukuje dobrego podkladu do cery z niedoskonalosciami. Mam cere mieszana i trudno jest mi dobrac idealny podklad ktory przede wszystkim nie zrobi efektu maski i bedzie dobrze sie trzymal na buzi. Oczekuje od swojego podkladu tego zeby dobrze kryl niedoskonalosci ale nie koniecznie musi byc super kryjacy bo takie to przewaznie widac bardzo, zeby nie warstwil sie bo niektore na mieszanej skorze to tak robią, zeby wytrzymal wiekszosc dnia a nie zebym co kilka godzin musiala chodzic do lazienki i sie poprawiac, i tego zebym nie wydala na niego majatku...

Gość podkladek
potrzebuje czegos nie bardzo drogiego, powiedzmy tak ok 30, 40 zlotych

Gość POLECAM MAYBELLINE
DREAM MATTE MOUSSE

Gość podkladek
up

Gość tralalala807978
a ja max factor lasting performance. kosztuje ok 60, ale moze znajdziesz gdzies w promocji taniej. bardzo wydajny, dobrze kryje i matuje. mi wytrzymuje prawie caly dzien, nawet w te upaly

Gość podkladek
mam ten podklad z max factora i powiem ci ze ogolnie jestem z niego zadowolona, tylko chcialam wyprobowac cos innego bo byc moze ktorys z polecanych przez was bardziej mi sie spodoba...

Gość chorwatka
moja siostra też ma lekkie problemy z cerą i zdecydowała się na kupno podkładu w aptece, by zobaczyć czy jest jakaś różnica między tymi kupowanymi w drogeriach. W aptece pani poleciła jej podkład polskiej firmy Floslek z serii antybakteryjnej do cery problemowej właśnie. Używa go już od jakiegoś czasu i chwali go sobie jak na razie. Może też spróbuj?

Ja bym Ci z calego serca radzila uzywac zwyklego korektora, i go ladnie rozsmarowc. buzia wyglada na naturalna i sie nie blyszczy od fluidu. Korektor zazwyczaj jest bialawy, wiec ja jeszce troche pudru nakladam i buzia wyglada jak naormalna. Nie kupuj podkladu! Bo jest tlusty i szybko sie zmywa!

a jak tak bardzo chcesz podklad to kup z rimmela, takie jasny. Ale on kosztuje 20 zl, z 30 ml Jest BARDZO dobrze kryjący. Bardzo silnie nawet pisze. Mialam go, ale on jest tlusty. przenioslam sie na korektory.

A JA CI DORADZE TROSZECZKE INACZEJ---MASZ TAKĄ SAMA CERE CO JA I WYMYSLIŁAM SOBIE TAK...KUPUJE BAZE POD MAKIJAŻ Z DAXA TO JEST PRZEŹROCZYSTY ŻEL CENA OK 40 ZŁ ALE JEST ZAJE...A UWIERZ, ZERO ŚWIECENIA, WYGŁADZONA BUŹKA I NA TO NAKŁADAM PODKŁAD Z LIREN BADZ PERFEKTY ALE ODCIEN TO JUZ SOBIE SAMA DOBIERZE JA UZYWAM NATURALNY, POZNIEJ TYLKO DELIKATNIE SYPKIM I JEST GIT.ALE TĄ BAZĘ POLECAM JEST NAPRADWE SUPERRRR