Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medeah24

Faceci kochają kobiety w szpilkach???

Polecane posty

Gość medeah24

Hej,zastanawiam się czy panom podobają sie kobiety w wysokich obcasach..podobno szaleją za takimi..nie ma wręcz męzczyzny który nie zwróciłby uwagi na zgrabne nogi na wysokich obcasach.Tylko zastanawiam się czy lepiej się prezentują w jeansowych rurkach czy w...samych ponczochach hehe..mój osobiście uwielbia jak mam na sobie obcasy..a jak jest w waszych doświadczeniach???

szpilki są Ok,ja to lubię generalnie buty u kobiet z tzw paskiem czyli odkrytymi palcami :P taki mój fetysz:P pasują i do rurek i do fajnej kiecki do kolan ;)

Gość stonka ach stonkaaa!!
wiadomo że szpilki na kobiecych nogach wyglądają nieziemsko pieknie :) Ja też chodzę w szpilkach, do sukienki czy do rurek... zawsze super :)

Gość fan ciemnych leginsów
dla mnie kobieta moze byc nawet w tramkach byleby miala na sobie ciemne leginsy :classic_cool:🖐️

Gość medeah24
aa i zaczal sie temat mody heh:) wlasnie ja nie za bardzo lubie kiiecki a ze mam 1.66 zwykle ubieram wąskie jeansy wlasnie zakupiłam w zarze beżowe zamszowe szpile a la laboutin z odkrytą dziurką.sa nieziemso wygodne i myslę ze pasują do jeansów.ale mysle ze nie każdym kobietom jest dobrze w szpilkach...a czy obcasy pobudzają męska wyobraźnie???co panowie?????:)):)::)

a czy obcasy pobudzają męska wyobraźnie???co panowie?????" obcasy też:P ale bardziej zgrabna noga w tym bucie i zadbane ładne stopy ;)

Gość medeah24
:) i dodaja pewnosci siebie dupeczkom nie:)

Gość fan ciemnych leginsów
wole ciemnie mokasynki - to wyglada jak kocie łapki :D mmm

Gość misslady
Regres fetyszysta stopek ?:D

Tak mam hopla na punkcie stóp u kobiet :D tak jak Wojewódzki i Majewski:P Po prostu zwracam uwagę na tą część ciała u kobiety :)

Gość medeah24
mokasyny?????wcale nie wydaja mi sie seksowne ale kazdy ma inny gust:)

no cóż ja uważam , że szpilka + jeansy to modowa tragedia, której nigdy nie zrozumiem i nigdy nie zaakceptuję

Gość medeah24
bo jestes niekobiecaaaa najlepsze są glanyyyy pfffff

jeansy + szpilki to tragedia modowa????? No coś ty...

Gość medeah24
kompletna bzdura nie ma nic seksowniejszego niz wąskie rureczki i obcasy.min 7 cm;DD chyba ze kolezanka ma grube i krzywe nogi to fakt-zwolenniczka nie bedzie.

no dokladnie szpilki i rurki.. cos pieknego :)

Gość upammmmmmmmmmm
mi mala widac ze masz guscik:classic_cool: nie dziwi mnie to ,ze wczoraj zostalas nominowana do forumowej ku rewki :D

Gość szpilki mi sie podobaja, ale n
ajwazniejsze by byly nalozone na kobiete, ktora kocham, wtedy bedzie wszystko zajebiscie (tzn. bede kochal jak znajde w koncu :P )

chyba ze kolezanka ma grube i krzywe nogi to fakt tiaaa na pewno a nie przyszło ci na mysl, że koleżanka nosi szpilki po prostu do kiecek? spoko jak komuś się podoba to jego sprawa ja połączenia szpilek ze spodniami nigdy nie zaakceptuje

Gość JA NP .
Ja codziennie latam w szpilkach 10 cm.. te poniżej 10cm nie wyglądają już tak atrakcyjnie jak te typowe 10 no i trzeba przyznać z tego co widzę facetom to się podoba:)

Gość medeah24
dokladnie..lekko wytarte rurki biały top i beżowe a la laboutiny..mniam

Gość szpilki mi sie podobaja, ale n
ja połączenia szpilek ze spodniami nigdy nie zaakceptuje Ja tez nie, bo kojarzy mi sie to z kobieta urzedasem, labo taka zimna :D, nie wiem dlaczego, ale tak juz mam :).... no i nie podoba mi sie takie polaczenie ;P, ale same szpilki np. do sukienki sa super.

Gość medeah24
nie zgadzam sie ze takie polaczenie pasi tylko na imprezy..jest to klasyczne ale seksowne połączenie i nie ma w tym nic kurewskiego heh

rozumie Mi, że dla ciebie zestawy między aktualnymi trendami a białymi szpilkami nie istnieją? czyli wszystko co nie pojawia się w aktualnych trendach wielkiego i małego świata mody jest na pewno kiczem i prostactwem? to skoro już mówimy o ciasnocie umysłowej..........

a jak zakładasz eleganckie, materiałowe spodnie z kantka na jakies oficjalne wyjscie, gdzie konieczny jest formalny look to tez płaskie buty? a tylko szpilka jest butem wysokim?

Ja uwielbiam obcasy ale jakoś za taką platformą nie przepadam.

a spoko to skoro odnosiło się do tego to jestem w stanie zwrócić ci honor

Gość medeah24
w pelni sie zgadzam.najlepiej w ogole bez majtek i rozową spodniczkę;boze kiczem zajechalo..te kur...y pokazujace dupy i cellulit sa zenujące.ach....