Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medeah24

Faceci kochają kobiety w szpilkach???

Polecane posty

ja miałam na myśli typowe szpilki oczywiście, że często noszę wysokie buty szpilka tylko ze spódnicą lub sukienką

w pelni sie zgadzam.najlepiej w ogole bez majtek i rozową spodniczkę;boze kiczem zajechalo..te kur...y pokazujace d**y i cellulit sa zenujące.ach.... e tam wczoraj na stacji benzynowej obserwowaliśmy z mężem pannę w mini gdzie pół za przeproszeniem rowa od góry było widać bo plecy były odsłonię te żeby uwidocznić tatuaż nadpośladkowy:P a zatankować to już to to nie umiało

Gość medeah24
themat lekko zjechal na bok...chodzi o to jak szpile działają na naszych panów:)

no najwyraźniej ale ja tam jestem zdania, że kto chce to odpowiednio zrozumie a kto nie chce to się przyczepi

Gość medeah24
sama parcuje na stacji;dD czasem az oczy bolą od tego kurestwa,szkoda ze sie nie oblala benzyna:)

kiedyś uwielbiałam asymetryczne spódnice ale jakoś wyrosłam z tego tak przy okazji nigdy nie założę na siebie też niczego w panterkę i w marynarskie paski:) jednym słowem trendy mody nie są dla mnie chwilowo łaskawe:P

a jak jeszcze dodam, że nie przepadam za motywem kwiatowym......

Gość medeah24
moj uwielbia szpilki..stąd powzięlam sie na ten temat noo co do panterki-blee tandetne jak dla mnie jakos...

Chyba nie podobają mi się nawet leginsy. Tak jakoś z przedszkolnymi rajtuzami mi się kojarzą.

ja generalnie paski mogę nosić bez problemu ale czułabym się w nich jak idiotka

brum ja lubię nawet bardzo lubię są cholernie wygodne a ponieważ wbrew wizjom jakiejś koleżanki mam cholernie zgrabne nogi i jak na osobę niską- dość długie to dla mnie bomba

Rozumiem, że są kobiety lubiące legginsy. Ja chyba do nich nie należę. Sportować się w nich nawet mogę ale nic ponad.

wiesz brum ja po prostu lubię tuniki a spodnie- nawet rurki są mniej wygodne i jakoś tak dla mnie tunika w połączeniu z legginsami wygląda bardziej kobieco i zwiewnie niż z jeansami

mi powiem ci szczerze, że sporo obkupiłam się przed:P ale parę kupiłam- głównie takich, które można nałożyć na obcisła bluzkę z długim rękawem bo jakby nie było jesień za pasem

Są rzeczy, które mnie nie wzruszają. Tuniki i legginsy do nich właśnie należą. Za to - szpilki, owszem, bardzo i zawsze. :D

brum ja tam zawsze uważałam, że najważniejsze jest to , że ty dobrze czujesz się w tym co nosisz no o ile nie jest to mini z wystającym rowem

Kilka dni temu widziałam jednego znanego z tiwi pana. W spódnicy i butach na obcasie. Tak sobie myślę do dziś czy mi się ten widok podobał.

Gość medeah24
a co myslicie o seksie w szpilkach???pytanie do facetow i kobiet:)

no wiesz brum myślę, że owy pan po prostu lubi szokować :)

Trochę mnie zaszokował. Nie będę ukrywała. Choć w sumie gustownie było. Nie zwróciłam uwagi na to czy miał ogolone nogi. :D

Czasami szpilki są tak wysokie, że tylko do łóżka się nadają. :D

Pewnie juz ze 100 000 facetów odpowiedziało , i pewnie nie będę oryginalny - ale kobiety w szpilkach - 100x tak, uwielbiam to. Tylko muszą wiedzieć co do nich załóżyć i jak w nich chodzić. Moja żona chodzi w szpilach wspanial, choniestety rzadko.

Gość vb t
szpilki sa fajne, ale dla mnie tylko te z calymi palcami, te z mala dziurka fuj fuj fuj no i zakladam je tylko na specjalne okazje, na co dzien nigdy bo pomijajac ze kurewsko w nich niewygodnie to bardzo niezdrowe sa dla stop po takim codziennym noszeniu szpilek, za pare lat wasze stopy beda wygladac fatalnie,