lolita_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Mam pytanie sa jakies kobietki ktore dlugo sie starały o swoje pociechy dajmy na to 1rok 2,3,4 ale sie doczekały ?bążDZ takie ktore sie juz dosc dlugo staraja a ciągle nie wychodzi i chciały by sie podzielic swoimi obawami ,doswiadczeniami itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie tracić nadzieji Napisano Sierpień 17, 2010 po 15 latach starań / full/ adoptowalam dwoje dzieci a następnie zaszłam w niechcianą już ciąże... los bywa przekorny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolita_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 nie tracić nadzieji no to dlugo sie starałąs naprawde jestem w szoku!!!ale widze ze sie doczekałas rzeczywiscie los bywa przekorny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie tracić nadzieji Napisano Sierpień 17, 2010 najważniejsze to nie chcieć za bardzo - wiem że to trudne - ale niepłodność najczęsciej siedzi w psychice. wiem z autopsji. Nawet in vitro nie pomogło a potem gdy już wlasnego nie chcieliśmy to trach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Moja przyjaciółka starała się 4 lata i mimo, że lekarz nie widział przeciwwskazań ona była pewna, że nie może mieć dzieci. Mieszkała wtedy z mężem w małym mieszkanku. W końcu wzięli kredyt, kupili dom i zaczęli go remontować. I ona powiedziała, że dopóki domu nie będzie to przestają się starać o dzidzię, bo w takim małym mieszkanku to bez sensu by było. Następnego miesiąca już była w ciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awokado29087 Napisano Sierpień 17, 2010 ja z mezem starałam sie 2 lata i nic. mnostwo badan, nerwow placzu az sobie odpuscila, kupilam kotki perskie zajelam sie ich hodowaniem a to naprawde ciezkie wbrew pozorom, zaczelam pisac prace mgr i wpadlismy :) teraz nasz synek ma juz 8 mcy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach