Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanaaaa

Ciąża?

Polecane posty

Gość Zanaaaa

7 sierpnia uprawiałam seks, nie wiem czy to były dni płodne, a pękła nam gumka. Dzisiaj dostałam okresu. Czy możliwe że jednak nie jestem w ciąży?

Gość raczej nie jesteś

Gość TajemniczyBrunet
Jesli masz normalny okres a nie skapy lub jakis podejrzany to najprawdopodobniej nie jestes w ciazy. A czy masz jakies dziwne objawy czy wszystko jest u Ciebie w porzadku?

Gość Zanaaaa
Narazie pierwszy dzień, to trudno powiedzieć. Przez ostatnie dwa dni, źle się czułam, spać mi się chciało i bolały mnie piersi, ale nie wiem, czy to przez okres czy ciążę czy może byłam taka zmęczona po wypadzie pod namioty.

jesli 7 sierpnia uprawiaas sex a dzis jest 17 to ty podejrzewasz ciąze??? no nie moge trzymmajcie mnie bo polegne ahhaahahahahah Dziewczyny do jasnej anielki co wy z kosmosu!!! A skad wiesz jakie miałas dni wtesy, jakie sa twoje cykle i jhesli juz nawet doszło do zapłodnienia to pamietaj ze jeszxcZe zaplodnione jajo potrzebuje czasu do zagnieżdzenia ok 6 dni. Ja pitole

Gość TajemniczyBrunet
No wiec niestety na razie musisz poczekac - innego wyjscia nie ma.... Z tego co piszesz to nie powinnas byc w ciazy :)

Gość Zanaaaa
No poczekam :) Mam zamiar zrobić test w czwartek albo w piątek, ten 6 dniowy.

Gość TajemniczyBrunet
Na test bym raczej nie liczyl poniewaz one nie sa wiarygodne. Najwieksze zaklamanie wychodzi kiedy robi sie test od razu pociazy.... wiec jesli chcesz sie tym bardziej martwic to owszem zrob ;) Jesli Ci bardzo zalezy na tym czy jestes w ciazy to idz do ginekologa i on zrobi ci USG i bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy ;)

Gość Zanaaaa
Ale już po dwóch tygodniach chyba powinien być wiarygodny? Jak wyjdzie negatywny najwyżej zrobię drugi, a potem pójde do lekarza.

Gość TajemniczyBrunet
Zawsze jest to jakas alternatywa ;) A skad jestes jesli mozna zapytac?

Gość Zanaaaa
Ze stolicy :p

Gość TajemniczyBrunet
Jaki ten swiat jest maly :)

Gość Zanaaaa
Niby dzisiaj okres się pojawił w mniej więcej tym terminie co powinien, ale już sama nie wiem. Już się trochę przyzwyczaiłam, że jestem w ciąży, ale mimo wszystko trochę mam nadzieję, że nie jestem...

Gość TajemniczyBrunet
Zanaaaa jak bys chciala porozmawiac na spokojnie to mozemy sie spotkac...

Gość Paula.lbn.
Hmm chyba nie, ale dzięki za pomoc :) Zrobiłam wczoraj, niby po 11 dniach test i wyszedł negatywny, no i okres tez mam, czyli chyba nie jestem w ciąży. Jeszcze raz dzięki za wsparcie :) Mam nadzieję, że wynik wyszedł wiarygodny.