Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowe_ciacho

ocknełam się, jak zwykle za późno ;/

Polecane posty

Gość truskawkowe_ciacho

Poznałam niedawno chłopaka na imprezie,widziałam że mu się podobam opierałam się mu, chociaż sama nie wiem dlaczego, może dlatego że kilka dni wcześnie poznałam innego chłopaka i myślałam że coś może z tego być, prosił o jakiś kontakt a ja go zbywałam i teraz coraz bardziej tego żałuję, dobrze się razem bawiliśmy,zaimponował mi, teraz cały czas siedzi mi w głowie i nie mogę o nim przestać myśleć. Teraz wiem że o uczucia trzeba walczyć od samego początku, przecież mogłam zostawić mu numer, nic by to nie zaszkodziło, a ja wolałam nie kusić losu, szkoda tylko że tak późno to zrozumiałam. Mogłabym napisać do niego na którymś z portali społecznościowych ale co jam mu teraz powiem...pomyśli że jakaś stuknięta, najpierw robiła wszystko żeby nic się między nami nie wydarzyło a teraz nagle zmienia zdanie, równie dobrze mogę wymyślić jakiś pretekst żeby zacząć rozmowę ale wszystko co mi przyjdzie do głowy wydaje się takie banalne...miałyście kiedyś taką sytuację? co wtedy robiłyście ?

Gość 8765467io
ten pierwszy się nie odezwał no to drugi może być,oj wy głupie laski

Gość szpilki mi sie podobaja, ale n
Kobiety czesto sie trche opieraja, bo nie chca byc postrzebahe jako zbyt latwe :)

Tylko czasami to trochę przeradza się w paranoję lub w ogóle w oznaki niezainteresowania...

Gość skoro ja zwykle za późno to
niczego Cię życie nie nauczyło:D

Gość ech pogadać zawsze mozesz
życie bywa okrutne