Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chochangxo

ZAZDROŚĆ ;/

Polecane posty

Gość chochangxo

niedawno oglądałam różne modowe blogi i natkęłam się na tego www.juliawilhelmina.devote.se . przez tą dziewczynę czuję się brzydka etc, choć dużo osób mówi mi że jestem ładna, piękna itd. co wy o niej sądzicie? a moze faktycznie ona nie jest aż taka ładna jak mi się wydaje? prawie na każdym zdjęciu ma makijaż, może bez niego wygląda gorzej? ogólnie mam z tym problemy tj z zazdrością, zazdroszczę innym fajnego życia, zdrowia, urody.

Gość chochangxo
dodam tylko, że mój facet jest czarnoskóry i lubi wesoło popierdywać w wannie :(

Gość docent piguła
wypisz na kartce wszystkie swoje atuty i czytaj codziennie , dopisuj nowe i pamiętaj że nie jesteś gorsza takich nie ma , każdy jest inny :)

Gość stonka ach stonkaaa!!
jest bardzo ładna :) taka niewinna, tryska młodością, beztroską... 16 lat bym jej dała :)

Gość sskakankaa
ta dziewczyna z bloga jest przeciętna - to moja opinia nic nadzwyczajnego

Gość chochangxo
ten 2 komentarz-ktos sie pode mnie podszywa ehh..

Gość ochochh
:papa:

Gość wwo_
stronka ach stronka---- hehe to samo:):):)

Gość chochangxo
proszę jak możecie, dawajcie wiecej komentarzy na temet tej dziewczyny ;p a tak ogólnie co sądzicie o szwedkach? uważacie że są ładniejsze od polek? czy moze na odwrót

wwo podalam ten pierwszy link :P

wwo mamy ten sam gust :P

Gość wwo_
szwedki są ładne i inteligentne, pochodzą z oświeconego kraju gdzie poziom dobrobytu jest najwiekszy na całej ziemi... np w Szwecji poziom ubóstwa i procent - ile osob żyje ponizej minimum socjalnego to 3% a w Polsce to 67%... wiec sie nie dziw że są zadbane i mają siano na kosmetyczki, spa i takie bajery byś siedobrze ubrała, zrobiłą profesjonalny makijaż i brwi henną, troszke opaliła i pomalowała usta wydtnie też byś tak wyglądała, no i markowy ciuch by trzeba tez wrzucić na siebie, bo w Szwecji nie ma czego s takiego jak lumpeksy....... a wiem bo mój brachol mieszka w Szwecji od 12 lat..

Gość wwo_
:classic_cool: też maszodchyły lesbijskie? :O:O heheh':)

Gość wwo_
ja jestem pół norweszką i powiem Wam że jestesm całkiem całkiem, bo skandynawki są sksowne mi mowią że połaczenie Polki i skandynawki to cos suuper i zgadzam sie z tym, sorry za brak skromności :):):P

Gość chochangxo
hahha niee :P źle sformuowałam odpowiedź ;) a tak generalnie wy zazdrościcie czegoś innym dziewczynom?

Gość lilxii
hmm ja nie zazdroszczę, raczej podziwiam, ale i tak uważam że polki są najładniejsze na świecie ;)) a ta dziewczyna juliawilhelmina jest przeciętna. przestań o niej myśleć, poprostu ona siedzi ci w głowie, musisz ją 'wyrzucic' ze swoich myśli i zacząć żyć swoim zyciem, idź na zakupy kup sobie jakieś fajne ciuszki, zrób makijaż, idź do kosmetyczki, fryzjera, może zmień kolor włosów ;D małe rzeczy a jedank dowartościowywują człowieka ;) pozdrawiam

Gość dinaaa
dziewczyno! przestań sie zadręczać, napewno jesteś ładniejsza od tej całej julii, uwierz w siebie! ludziska! wstawac! piszcie dalej co sądzicie na temat tej dziewczyny, bo wg mnie nie ma na czym oka zawiesić, jeśli chodzi o nią.

Gość funka3322
brzydka! nos jak kartofel, i ogólnie jajowata twarz.