Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arcymedeees

Kobiety to szmaty-mam na to dowód, byłem teraz na wakacjach z 6 laskami

Polecane posty

Gość Arcymedeees

Nie miałem zadnych planów na wakacje i moja kuzynka zabrała mnie ze sobą na wakacje wraz z jej koleżankami.. w sumie było 6 dziewczyn i ja .. (niby marzenie wiekszosci facetów, ale to co slyszalem podczas rozmów miedzy tymi dziewczynami to mnie normalnie krew zalewała) zaznacze, ze kazda z tych lasek jest mega konkretna z wygladu.. mogla by miec na pstryknięcie palcem faceta i teraz pare przykładów: jedna z nich poznała goscia na dyskotece, fajny, inteligentny z wygladu taki kozaczek.. wysoki, dobrze zbudowany na drugi dzien owa kolezanka zarzuca tekst przy sniadaniu "no fajny ten misiek był ale mogla bym z nim conajwyzej raz pojsc do lozka... widac ze nie ma za duzo kasy to po co mi taki?' nastepny przyklad... podchodzi facet do jednej z tych lasek, zagaduje a ta z miejsca do niego "co masz mi do zaoferowania w kwesti materialnej?" i w ogole te ich rozmowy (tych dziewczyn) ze one to szukaja juz faceta z kasa.. nie interesuje ich facet bez kasy , ewentualnie taki bez kasy to tylko na sex... itp kurwa jestescie PIERODLONYMI SZMATAMI!!! TYLE

Gość zabojca skurwysynow
vera stul dziub bo ci nasam do ryja frajerze a potem wycwele pod pomnikiem!

Gość życie to nie bajka
nie głaszcze po jajkach Jak nie masz kasy to tylko konika mozesz walić lub iść do kościoła i wyrwać jakąś cnotliwą kłodę. Gwarantowany seks raz na rok po ciemku i po bożemu - ale za to za free. To jest jak ze służbą zdrowia - na NFZ masz tylko najtańszy pakiet :classic_cool:

Gość zabojca skurwysynow
vera , sciagaj porty, bedziesz cwelony frajerze