Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sigga

Profile osób zmarłych na nk

Polecane posty

Konta nie mam, ale ostatnio weszłam na nk z konta braciszka. Dwóch jego znajomych zgineło w wypadku ponad tydzień temu, a żaden znajomy czy też ktoś z rodziny im tych kont nie usunął. Chyba wypadało by napisać do moderacji, by jednak to uczynili skoro nikt tego nie zrobił do tej pory?

Myślisz, że w obliczu tak wielkiej tragedii ktoś myśli o takiej bzdurze jak konto na debilnym portalu społecznościowym...?:O Proszę Cię.

Gość Kilka dni temu zmarla
na raka moja znajoma,miala 21 lat..I jej profil jest dalej,ludzie wpisuja sie do jej profilu,wysylaja kondolencje itp

Gość no wlaSNIE MOZE rodzina
nie wie ze miali konto na nk, z reszta kto mysli o takich duperelach, gdy traci najblizszych czlonkow w rodzinie ;/ A autorka jak jestes taka madra to napisz do moderacji ;/

Gość Wstydliwy20
Głupota ludzka nie zna granic nie powinna tak być moim zdaniem to już chyba zależy od wychowania nie wydaje mi się żeby założyła takie konto jakaś starsza osoba chyba że tacy też się trafiają jakiś regulamin powinien być na taka okoliczność.jaki kraj takie prawo

:o człowiek się normalnie pyta a tu takie ooo Tyle że rodzina normalnie zaglada na nk więc mogla te kona usunąć. I wyobrazcie sobie, ze napisze!

Gość dfgpfdghjfgfd
to na demotach umieścił mój znajomy, widziałam u siebie na nk jak wstawił zdjęcie przy trumnie , na drugi dzień już u siebie tego zdjęcia nie miał chyba mu mod usunął ale zamiast na nk było na demotach a i chłopak ma 12lat

Gość djdjup
to jest już przesada może niedługo powstaną portale społecznościowe poświęcone ludziom zmarłym.Dla pieniędzy ludzie zrobią wszystko a znajdą się tacy co będą zakładać konta i wklejać foty.

Gość fwghtgfgvtrgtg
pare dni temu zginal w wypadku moj 21 kolega :( konto jest dalej a znajomi mu stawiaja swieczki , brak słów :O

drogo autorze... myślisz, że człowiek w takiej chwili myśli tylko o tym, że powinien usunąć konto zmarłej osoby na nk?! widać, że nic nie wiesz o życiu.... mój tata zmarł 7 miesięcy temu i do tej pory nie usunęłam Jego konta na nk, wiesz dlaczego?! bo to nie takie proste, człowiek chce udawać, że wszystko jest jak dawniej, łudzi się, że to sen i się obudzi, a gdy przychodzi mu robić takie rzeczy to nagle musi się zmierzyć z tym, jak jest naprawdę.... każdy robi to, co mu jest potrzebne i nic Tobie do tego

Gość gość
Ja bym od razu usunęła :o

i żeby było jasne, nie zaglądam na te konto, nie wiem co się tam dzieje, nie czekam aż ktoś wpisze coś co połechta moje ego, bo ja taka biedna itd, weszłam tylko raz, chyba po miesiącu żeby sprawdzić czy ludzie właśnie tam jakiś cyrków nie odprawiają

Gość ja mysle ze po prostu
może ta rodzina chce miec taka pamioatke? bo niby z jego konta ten zmarły pisal komentarze do kogos i ktos sobie chce nieraz poczytac? a jesli nie to napisz do rodziny czy postanowia usunac te konto? bo jak oni chca zeby było a ty napiszesz do moderatora i usuna to beda zli

Gość on fire now
Pamiątka są wspomnienia, zdjecia, itd. ale nie konto na portalu zywych ludzi. :o

Sigga a nie uważasz, że gówno Cie to powinno obchodzić? nie chcesz to nie wchodź, nawet jeśli robią z siebie idiotów to i tak ich sprawa... dlaczego rościsz sobie prawo do decydowaniu w takiej sprawie? zapewne kiedyś będziesz (oczywiście Ci tego nie życzę) w ich sytuacji to wtedy sobie będziesz robić, co Ci się podoba

oddzielcie 2 sprawy, konta które powstają czy są utrzymywane dla sensacji, gdzie ludzie zamieszczają zdjęcia przy trumnie, ludzie wpisują głupie komentarze jak to im przykro itd, od takich, które po prostu zastygły w czasie

Gość wierzaca, doswiadczajaca
mniam mniam - z dokladnie tych samych powodow co ty zostawilam may konto na nk 2 misiace juz jej z nami nie ma....jak ja zazdropszcze ludziom ktorzy maja mamy....

Gość on fire now
Ja mimo wszystko bym nie chciała coroz tam wchodzic i widziec konto bliskij osoby, ktorj juz nie ma. Ale prawda-ludzie sa rozni.

ON FIRE NOW -> a kto mówi, że ja wchodzę?! nie umiałabym i dlatego tego nie robie, dlatego też nie potrafię tego konta usunąć, w moim mieszkaniu nawet okulary leżą tam, gdzie tato je zostawił będąc ostatni raz u mnie i tego nie zmieniam, a co dopiero usunąć konto... chociaż od około miesiąca wiem, że muszę to zrobić, ale na razie się przygotowuję bardzo łatwo jest kogoś ocenić, ale prawda o nas samych wychodzi dopiero jak znajdziemy się w takiej samej sytuacji

Gość są wazniejsze rzeczy niż nk
>Ja bym od razu usunęła A dlaczego? Ludzie, po stracie bliskiej osoby ma się ochote chodzić po ścianach a o takich głupotach jak konto tu i tam nikt nie ma głowy myśleć. A nawet kiedy już ktoś w końcu zajrzy i zechce takie konto zmarłej osoby zachowac, to wara wam od jego decyzji. Nie poodba się - nie wchodzić na takie konta.

Znałam dziewczynę, nie żyje już z 1,5 roku. Jej matka do tej pory pisze na jej profilu wierszyki o tym jak bardzo tęskni. Znajomi też, przypinają ją cały czas do swoich zdjęć, czasem wstawiają z nią stare zdjęcia. Dla mnie to jakieś chore...

Gość djdjup
" pare dni temu zginal w wypadku moj 21 kolega konto jest dalej a znajomi mu stawiaja swieczki , brak słów " z tymi internetowymi świeczkami to kpina niech znajomi kupią znicze i postawią jak tacy dobrzy albo niech chociaż myślą o nim i pomodlą się