Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwy20

Zagadałem:)

Polecane posty

Gość Wstydliwy20

Witam znowu wszystkich serdecznie pisałem już wcześniej podpowiadaliście mi zacząć rozmowę dziewczyną która mi się podoba no i nareszcie mogę powiedzieć że się odważyłem porozmawialiśmy chwilkę jak się jej pracuje przedstawiłem się ona mnie też miło było i już pierwsze lody przełamane:)tylko co dalej żeby nie palnąć jakiejś gafy jak następnym razem będę z nią rozmawiał co by teraz wypadało zrobić wiem że dla większości z was to banalne ale są jeszcze na świecie ludzi nie śmiali tacy jak ja.

Gość wariaty som fajne
to ty tak musisz miluteńko, cichuteńko i z nienacka ją podejść :)

Gość wariaty som fajne
one lubiom z zaskoczki :D

Gość kaszma
wszystko zalezy od sytuacji

Gość na czym polega ta dieta
zapytaj o coś dot pracy, czy może Ci pomóć w czymś ślicznie podziekuj a następnym razem w podziękowaniu przynieś jej np czekoladę pogawędźz nią chwilę, uśmeichaj się, patrz w oczy i postaraj sie ja rozbawić - rozśmieszona kobieta to połowa sukcesu

Gość Krycha8888888
zapytaj czy jesli tak milo sie wam gawedzi to czy moglbys ja zaprosic na jakis mily wypadzik na kawke. do tego jakis slodziutki usmieszek i bedzie git. tylko nie udawaj glupa i nie usmiechaj sie zbyt szarmancko bo pomysli ze moze chcesz sie umowic ale tylko na seks :D

Brawo wstydliwy! Między nami to ja nie miałabym odwagi za nic w świecie zagadać jako pierwsza :) kobiety lubią mężczyzn, którzy występują z własną inicjatywą, nie wiem co ci doradzić ale bądź na luzie i zagadaj coś o pogodzie (może to banał ?) nie wiem, jest wiele ciekawych tematów, wszystko zależy od sytuacji :) Pozdrawiam :)

Gość Iza87
Eeee, nie przynos zadnych czekolad narazie. Nastepnym razem moze poczekaj az ona sie odezwie. No bo skory to ty sie zapoznales i przelamales lody to moze ona powinna teraz dac Ci jakis znak, ze lubi twoje towarzystwo. Nic nie rób, poczekaj, nawet na nia nie patrz.

Gość Krycha8888888
szczerze mowiac to potraktuj ta swoja wstydliwosc jako atut. jas ostatnio poznalam faceta ktoremu musialam troszke pomoc by wkoncu odwarzyl sie wziasc ode mnie nr. to bylo takie slodkie :) super jak facet jest wstydliwy, ale najwazniejsze zeby NIE ROBIL Z SIEBIE NIE DOJE.BANEJ CIOTY :):D

Gość Iza87
No wlasnie to jest problem z niesmielymi chlopakami - wiekszosc z nich to takie pizdusie plastusie i kobietom sie odechciewa.

Gość bogdan-25
krycha: a skąd wiesz, może on chce się z nią właśnie umówić na seks. To chyba nie byłoby takie dziwne, że chłopak chce seksu z dziewczyną

Gość Krycha8888888
do IZA87: no nie? nie nawidze takich kolesi. facet musi byc ( jak dla mnie oczywiscie) lekko niesmialy ( ale znow bez przesady), uroczy, dowcipny, ,lubie takie klucy cieple ( bo to kobieta powinna rzadzic:D) ale najwazniejsze zeby nie robil z siebie czubka w stylu: o boze ale ja jestem brzydki , pewnie nie bedziesz mnie chciala bo jestem taki brzydki, o boze az sie dziwie ze chcesz ze mna gadacbla bla bla bla :P do bogdan-25 nie no wydaje mi sie ze autor ma n celu poznanie tej dziewczyny najpierw. potem ewentualnie jakis sexik :D mysle ze gdyby chodzilo mu o jedno to by napisal : chcialbym umowic sie na seks z pewna dama ale sie wstydze hahahaha :D

Gość Iza87
Eee, wole meskich kolesi, którzy sa pewni siebie. Jak poskromisz takiego to masz o wiele wieksza satysfakcje niz z rzadzenia cieplymi kluchami. MIalam takiego niesmialego kiedys i bylam z nim ponad 2 lata, ale nie moglam dluzej juz wytrzymac. Czulam sie jak mamusia, a nie dziewczyna. Mój obecny jest starszy, pewny siebie, meski, wybuchowy, bywa zazdrosny, jest odpowiedzialny, wiec jak wszystko pozalatwiac itp. Dopiero teraz, po ponad 4 latach moge z reka na sercu powiedziec, ze udalo mi sie go poskromic i je mi z reki (ale jemu sie wydaje, ze to on tu jest panem), ale jaka mam z tego satysfakcje...

Gość Wstydliwy20
Chodzi mi o to żeby ją poznać już ponad miesiąc temu jak ją tylko zobaczyłem to jakoś tak mnie zaciekawiła po prostu mi się spodobała O!

Gość chinota
Wstydliwy, oswajaj ją powoli, przebywaj w jej towarzystwie, ona potrzebuje czasu żeby cię polubić, poznać, nie narzucaj się. Dawaj jej sygnały że ci się podoba - że jesteś zainteresowany ale to wszystko, na razie wystarczy. Jak cię polubi to sam zauważysz.

Gość Wstydliwy20
Tak wiem na wszystko potrzeba czasu nie można się spieszyć w tego rodzaju sprawach:)ten sklep mam praktycznie pod nosem gdy będę tam następnym razem i ją spotkam delikatnie zagaje reszta przyjdzie z czasem:) dziękuje wam bardzo za pomoc i słowa wsparcia:)Pozdrawiam WSZYSTKICH!