Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centennial1886

pomozcie mi zrozumiec jego zachowanie

Polecane posty

Gość centennial1886

poznalam na imprezie fajnego faceta,ok.30,bylo bardzo milo,ale nie spalismy ze soba w doslownym slowa znaczeniu,nie jestem zwolenniczka szybkiego sexu z nowopoznanym gosciem na imprezie,poprostu poprzytulalismy sie i to bylo wszystko.Na drugi dzien chlopak zachowywal sie jakby mial sie zapasc pod ziemie,nie mial odwagi nawet na mnie spojrzec,wszyscy znajomi go w zartach wysmiewaja (podobno nigdy nie mial dziewczyny),a dla mnie to jest niezbyt przyjemne,bo jestem uwazana za atrakcyjna kobiete,i wiem jak faceci na mnie reaguja...a tu takie cos???z drugiej strony to mnie wlasnie w nim kreci,ta niewinnosc,bo prawde mowiac nie lubie zuzytych facetow:)ha,ha,ha....tak czy inaczej nie rozumiem go,przeciez nie narzucam mu sie,nie musi przedemna uciekac,nic nie bylo,zeby mozna bylo komukolwiek jakakolwiek etykietke przyklejac...nie rozumiem i tyle,za stara juz chyba jestem na takie ciuciubabki

Gość kwakwakwa,
daj mu szanse i jako bardziej doświadczona przejmij kontrole:)

Gość terajo
mysle, ze alkohol zrobił swoje - a teraz może się wstydzi bo myśli że zrobił coś złego :)

30 letni prawiczek? to co na początku kręci potem może okazać się katastrofalne nie ma nic gorszego niż mało udany seks ze względu na nikłe doświadczenie partnera no ale powodzenia

Gość centennial1886
wiem ze macie racje,tylko ja inaczej sobie to tlumacze,bo ja kolesia odbieram w sensie jakby otrzezwial i wpadl w poploch na zasadzie o k..a! co ja tu robie z tym pasztetem,i choc wszyscy mowia ze problem siedzi w nim to ja to i tak przekrecam na swoja modle,bo tak naprawde pod maska pewnej siebie,atrakcyjnej kobiety kryje sie 100% neurotyczka

ewentualnie wmów mu, że jesteś z nim w ciąży:P

że jesteś z nim w ciąży mnogiej nie słuchaj kolegi ZSa gada bzdury wiadomość o mnogiej może go zabić

a to nie rozwiaze problemu? myślisz, że autorka szuka problemów, żeby mieć co rozwiązać ot tak? daj jej się problemem nacieszyć

myśle ze wszystkim rozgadął ze umoczył ahaaaa a wszyscy się z niego śmieją, bo się wydało ( po zagłębieniu się w szczegóły) , że nawet nie wie gdzie jest dziurka?

Gość nie ma tragedii
moze jest pedałem cichocimnym nikt o tym nie wie poza nim i teraz brzydzi sie sam siebie

Gość microcosmos
na twoim miejscu raczej bym sie zastanowila przede wszystkim nad tym dlaczego 30letni facet dotad byl sam... tutaj na pewno znajdziesz klucz do wszystkiego

Gość usmialam sie do lez...
nareszcie na kafe ludzie odpuscili jad i zastapili go poczuciem humoru:))))