Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet po 40-tce

miałem wczoraj sex przez telefon

Polecane posty

wczoraj wieczorem zadzwoniła znajoma i powiedziała: Kochaj się ze mną! Zaczęliśmy mówic o tym co robilibysmy razem, wymyślaliśmy najróżniejsze pozycje.Trwało to około godziny i zakończyło się jej orgazmem, słyszałem jak krzyczy wijąc się z rozkoszy, po czym eksplodowałem bardzo dużą ilością spermy :) Czy miał ktoś podobne przeżycia?

Gość Ewcia**
seks przez tel. też może być ciekawy

Gość ja to jaaaaaa
Nie karmic trolla

Ja mialam, taki wlasnie sex i (przez skype) uprawialismy kiedy on wyjechal na kilka tyg. Przez caly dzien pisalismy do siebie smsy, takie hottt :) a potem wieczorem net lub tel :)

Ja widzisz lepsze wyjscie kiedy dzielilo nas 1200 km>? Nie nie stekalismy sobie, min rozmawialismy o sexie, o tym co chcielibysmy teraz robic, albo on np mowil jak mam sie dotykac etc ( mnie to kreci ;) ) i robilam to co mi kazal, uzywajac roznych zabawek erotyczych, czesto przed kompem. Tak czy inaczej robilabym sobie dobrze, on oczywiscie tez, a tak przynajmniej po czesci bylismy razem. Przynajmniej wirtualnie. O dziwo bylo to bardzo podniecajace ;)

tymbardziej, ze przez caly dzien sie podkrecalismy nawzajem smsami i ja mialam caly dzien mokre gacie, a On problem w pracy bo mu ciagle stal :)