Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DawnaBlondiTerazCzarnula

NIBY WYŚMIAŁAM FACETA PODCZAS SEXU

Polecane posty

Mam wielki problem :( Mianowice wczoraj uprawialam sex z moim facetem i jakos sie zlozylo ze mialam mega zajebisty humor, przed tym spotkalam sie z dawna kolezanka i powspominalysmy stare czasy.... :p Noi bedac z nim caly czas sie smialam, caly czas myslalam o tym wszystkim o czym z nia rozmawialam, smiac mi sie chcialo i nie umialam sie powtrzymac :D i jak mu sciagnlema bokserki to sie smialam i w innym sytuacjach tez... on sie pyta co mnie tak cieszy? i tlumaczylam mu ze nie smieje sie z niego... a on sie obrazil i mysli ze ja sie z niego smialam, ze ma malego itd i sie do mnie teraz nie odzywa, kur_wa wielka obraza :D Dodam, ze ja mam 18 lat a on 29 wiec sorrry, ale powinien zachowywac sie jak mezczyzna a nie jak jakas zniewiesciala ciooota ;/

Gość anka szklanka pur blanka
no to luz ,młode ścierwa dalej puszczajcie się z niedorozwojami koło trzydziestki ,tak to jest normalna kobieta go nie chce to pojdzie do dziewczynki leczyć swoje kompleksy . znajdz sobie faceta mniej wiecej w swoim wieku a nie kopsaj szpary takim mamisynkom pewnie nawet samochodu nie ma a mama mu pierze skarpetki.

Gość Donata z marchewkowej wsi
Podkreslam samochod nie jest wyznacznikiem osobowosci ,ale w dzisiejszych czasach jak mezczyzna nie ma jakichkolwiek czterech kołek to juz swiadczy wiekszej mierze na jego niekorzysc.

Gość TeKet
Moze nie tyle sie odbrazil...Ja tez bym wstal i wyszedl bo czul bym sie jak totalny pedofil...nie dosc ze 18 lta to jeszcze cieszy sie huj wie z czego:D

Nie odzywa sie do mnie juz od wczoraj. Tak mieszka z mamą i nie ma samochodu, ani prawa jazdy.

Gość TeKet
ja mam dobry samochow dobrze zarabiam i tez bym wyszedl:D

Zaimponowal mi bo jest taki meski, jest starszy i bardziej doswiadczony. Ale teraz okazal sie totalnym burakiem i maminsynkiem:)

Gość TeKet
kolega pewnie jest debilem i nie znajdzie sobie kobiety w swoim wieku dlatego jest z 18 latka... Ja mam 25 lat i jak tylko pogadam chwile z jakas mloda 18 to odechciewa mi sie odrazu...Te dziewczyny sa teraz takie glupie ze masakra...Jak ja mialem 18 lta to inaczej sie zachowywaly dziewczyny...Teraz takie puste sa ze masakra...

Gość TeKet
Wez pod uwage ze nie musial sie obrazic, tylko zmeczylas go swoim glupim zachowaniem...koles chcial pobzykac a ty sie cieszylas jak glupia to sera a to nie jest sexy:)

Gość ja to jaaaaaa
Nie karmić trollaa !!!!!!

Tam u góry to nie ja pisałam :) Samochód to on ma, prawo jazdy też :p MIESZKA Z RODZICAMI ;/ Ma wlasna firme i mysli ze jest mega zajebisty itd typowy lanser i on zawsze dominuje itd ja zawsze jestem posluszna, grzeczna itd a wczoraj cos takiego... no coz bywa... Jak tylko zacznie sie szkola znajde sobie faceta w moim wieku a tego debila zostawie, laski w jego wieku go nie chca, bo juz maja doswiadczenie i podejscie do takich mezczyzn... to szuka małolat ehe.e. prawda

Gość anka szklanka pur blanka
no widzisz sama dobrze gadasz ...wiec po co sie zalic ,olac buraka niech spada do mamusi pod spodnice

Gość spadłam z krzesła
A JAK byś się czuła jak by zajrzał ci w piczkę i padł ze śmiechu gówniaro!

Gość aneczka1992
haha ja tez mam 19 lat i faceta co ma 29 :) no to niezle hehe ale nie dziw mu sie sama bym sie obrazila na jego miejscu..:( :P

Gość aneczka1992
18* mialo być.

Gość spadłam z krzesła
a poza tym to bardzo cię musi podniecać ten facet skoro w intymnych chwilach myślisz o koleżance i głupotach, współczuję facetowi i nie dziwię się wcale, że się obraził.Kopa w duupę i do widzenia!

to bylo silniejsze ode mnie ;) wiem ze zle zrobilam, ale cozzz... raz w zyciu ma sie 18 lat :D kiedys dorosne i zmadrzeje haha :)

aneczka1992 no jakby nie patrzec ja tez bym sie mega obraziła :p foch do konca zycia hehe ;)

Gość aneczka1992
no to czemu jak zniewiesciala ciota?? prawildowo sie zachowal :) a co ty bys zrobila gdyby facet ci sciagnal majty w smiech? :P

no no masz racje :) jak zwykle myslalam tylko o sobie, a teraz jak sie wczulam w jego sytuacje.. to mi głupio :p ej no ale ja nie umiałam sie powstrzymac!! :D glupio postapilam ehh.. moze mu przejdzie

juz nie jestem blooondynka :D mam teraz czarne wloski ;)

Gość aneczka1992
ja tez! :D a z jakiego wojowództwa jesteś moge wiedziec?

Z wislańskiego, czy jakoś tak :P

Gość aneczka1992
ja z wielkopolski ;p

To moze sie spotkamy?:P

ja jestem z bielska ;D woj slaskie :) a Ty? :*