Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina.....25

czy to dużo?

Polecane posty

Gość karolina.....25

czy uważacie że suknia ślubna za 9 tys. to za dużo, mój narzeczony mówi że tak i jest to wyrzucanie piniędzy w błoto... jak myślicie... wkońcu to aki ważny dzień dla kobiety

Gość JASNE ŻE NIE
twój narzeczony to kutwa jakaś nienormalna

a co potem zrpobisz z tą sukienkę, bo raczej wątpie ze za tyle sprzedaż już użuwaną...? mi by było szkodam, jakos do 3 tys to norma

Myślę, że to sporo. Ale wszystko zależy od tego do jakiej klasy społecznej należysz i na jaką suknię Cię stać. Jeśli robisz wesele na 80 osób, do ślubu jedziesz BMW swojego brata a kapela będzie z sąsiedniej wioski to suknia za 9 tyś to bardzo dużo. Jeśli robisz wesele na 200 osób, jedziesz do ślubu kareta a grać będzie Phil Collins to ta suknia jest stanowczo zbyt tania.

Gość kasss88
stanowczo za dużo.przecież to tylko kiecka którą włożysz raz w życiu a potem sprzedasz za 500zł. Za 9tys.zł to Ty możesz wiele innych rzeczy mieć do mieszkania chociażby...

Gość lalazmaja2
za duzo zdecydowanie

Gość kubus sok
przeciez to prowokacja :D nie wierze, ze sa takie tepe idiotki, ktore by szpanowaly, ze je stac na suknie za 9 tys. :D

Gość autorko droga
chybas szalona jest. potem za 300/500 zl moze sprzedasz, wiecej nie doastaniesz. za 1500 mozna juz sliczna kupic, ale jak ci sie w dupie przewraca to kupuj twoja kasa. Tyle ze im wieksze wesele tym glosniejszy rozwod :)

Gość casecorr
jak robisz wesele za 100 tyś zł.. to jest w sam raz.. ale jak całe wesel ci sie zamknie w 30 tyś.. to suknia jest zajebiaszczo droga.. suknie 2000-3000 zł. są wystarczające. i też sa piekne... za 9 tys? to co ona ma w sobie? platyne zamiast materiału? jest to rozrzutność . nic więcej. Twój narzeczony ma rację. a jesli nie widzisz korelacji między ceną a faktyczną potrzebą.. to współczuje przyszłemu mężowi.. bo bedzie tyklo maszynko do robienia pieniędzy..

Gość siostra mojego
kolegi miała za 15 tys, ale sukienka wyglądała normalnie, więc jak dla mnie szkoda było tej kasy. Ale 9 tys. to jeszcze nie taki majątek, więc jak jest naprawdę piękna to się nie wahaj :)

Gość karolina.....25
ale sądze że te wszystkie suknie za 2 czy 3 tys są tak tandetne że głowa boli a moi rodzice powiedzieli że spokojnie moge sobie pozwolić, tylko on jest taki... a taką sukienke się nie sprzedaje tylko zachowuje jako pamiątkę

Gość adatoniewypadaaaa6
za drogo:O

Gość odpowiem ..........
mi by było szkoda kasy na tak drogą suknię to już bym wolała taką za 3 tyś a za pozostałe 6 tyś można wyjechać w fajną podróż poślubną

Ja za swoją suknię dałam 3,5 tyś i była wprost przepiękna. Goście byli oszołomieni i nie mogli uwierzyć że tak mało kosztowała, więc nie pitol, że cena ma coś do wyglądu sukni:-O