malinkaa172 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Jestem tu od roku pracuje etc, ale chcialabym wybrac sie do jakiejs szkoly zeby lepiej podszkolic swoj jezyk . Prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WSTYDZIUCH 0 Napisano Sierpień 17, 2010 rownierz jestem zainteresowany :) kwestia taka czy chodzi nam o darmowe czy platne ? hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkaa172 0 Napisano Sierpień 17, 2010 W sumie jak dla mnie moze byc platna ale bez przesady zeby drogoo nie bylo strasznie a jak sa darmowe to dlaczego niee :) Gdzie mieszkasz wstydziuch? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkaa172 0 Napisano Sierpień 17, 2010 W sumie jak dla mnie moze byc platna ale bez przesady zeby drogoo nie bylo strasznie a jak sa darmowe to dlaczego niee :) Gdzie mieszkasz wstydziuch? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WSTYDZIUCH 0 Napisano Sierpień 17, 2010 london north london n15 a Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marina102 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Czy ktos uczyl sie lub wie cos wiecej o poziomie nauki w Oxford House College ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KASHA011 0 Napisano Sierpień 22, 2010 No to sie udziele :)Nie wiem jak na polnocy ale jezeli ktos ktos mieszka w okolicy Croydon to jest Croydon College(roznie o nim mowia) i Calat College .Ja chodze do Calat wiec tam nauka rozpoczyna sie w sierpniu ,sa trzy semestry i po kazdym jest egzamin-koszt zalezy czy chodzi sie na full czy part time, a takze czy masz jakis benefit.Jezeli dostajesz np.Tax Credit to semestr kosztuje 45 funtow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkaa172 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ohhooo noto super :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WSTYDZIUCH 0 Napisano Sierpień 23, 2010 malinka a Ty jaki rejon ? odezwij sie na e-mail jak cos bedziesz miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkaa172 0 Napisano Sierpień 23, 2010 No ja mieszkam blisko Edgware NW7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach