Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto zinterprtuje sen?

ktos tu umie interpretowac sny?

Polecane posty

Gość kto zinterprtuje sen?

moja sasiadka,staruszka miała wylew,teraz lezy i wymaga stałej opieki,wiadomo.sniło mi sie dzis ze widz ją idącą w kierunku swojego domu,w chuscie na twarzy i ubranana brązowo.niepokoi mnie ten sen,co on znaczy?

Gość do pracy kochane trole
wybrala sie na ostatni spacer:) ciebie pewnie rowniez odwiedzi. jesli ci sie przysni w twoich drzwiach, tobedzie pozegnanie

Muszę cię zasmucić, ale Twój sen nic nie znaczy. W Twojej podświadomości zachowało się podobne wspomnienie, lub umysł wytworzył takie wyobrażenie. Brązowe ubranie może świadczyć o tym, że faktycznie takie miała, widziałaś gdzieś takie, lub ewentualnie byłaś przygnębiona

Gość kto zinterpretuje sen?
ale ten sen był taki dziwny jakis,a czy on nie znaczy czasem ze ona umrze?ona miała ten wylew tydzien temu i lezy a czy mozliwe jest dojscie do siebie po wylewie?

Jeżeli wierzysz w głupie zabobony to nie proś o pomoc osób, które potrafią interpretować sny :O Sen mógł zdawać się dziwny ponieważ wiąże się to z prawdziwym zmartwieniem nad stanem zdrowotnym sąsiadki, lub jakimś innym zmartwieniem itd. Sny jest to nasza podświadomość, stan emocjonalny, przeżycia itd. Nie ma w tym nic mistycznego.