Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz23

POMÓŻCIE... problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość łukasz23

moja dziewczyna przyjaźni się z pewnym chłopakiem, on jest takim lalusiem bardziej mi dziewczyne przypomina- nie jest gejem ale dla mojej dziewczyny jest przyjacielem i wszystko mu o nas mówi, nie krępuje się go... denerwuje mnie to bo on jest strasznym dziwakiem, ogólnie jaki koleś daje dziewczynie buziaki ot tak bo fajną ma bluzkę... ona mówi że to kolega ze studiów i takie tam a mnie to wkurza, ja też mam znajome z roku i jakoś nie daje im buziaków, jej to sie wydaje normalne ale dla mnie to jest dziwactwo sam niegdy nie miałe takich relacji z moja przyjaciółką , bo nie ma przyjaźni z kobietą, może być kumpela ale są granice

no skoro twierdzisz, że nie ma przyjaźni z kobietą, to co oni mianowicie robią? :)

Gość jasklajskajs
Musisz nauczyc sie odróżniac znajomych od przyjaciół. Dla twojej dziewczyny ten chłopak jest prawdziwym przyjacielem i jako taki wie o wszystkim. Myślę, ża każda kobieta ma takiego prztyjaciela, bo lepszego przyjaciela od faceta nie ma na świecie. Lepiej się z tym pogódź, bo jak zaczniesz się wtrącac za bardzo, albo naciskac na laskę, żeby ograniczyła z nim kontakty, to możesz poróźnic sie z dziewczyną :) Życzę pwoodzenia pozdrawaima ;d;d;d;