Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blaaaadkaaaa

MÓJ CHŁOPAK OGLĄDA SIĘ ZA LASKAMI!!

Polecane posty

Gość Blaaaadkaaaa

SIEDZIMY RAZEM W DOMU ON PATRZY W TV NA LASKI! IDZIEMY ULICA OGLODA SIE ZA KAZDA PRAWIE!! JESTEM DLA NIEGO DOBRA I NIE UWAZAM SIE ZA NIEWIADOMO CO ALE BRZYDKA TEZ NIE JESTEM! CZMEU ON TAK ROBI JAK NIBY TYLKO MNIE CHCE I KOCHA?;/;/;/

Gość ja2332
wydłub mu oczy 😭

Gość Blaaaadkaaaa
:O

Gość hmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oni tak maja... tylko niektórzy nie okazuja, tzn. chowaja sie z tym przed dziewczyna, wychowaj go sobie, zeby przynajmniej przy tobie taki nie był, czego oczy nie widza... no trudno kochana ten świat taki juz jest ;( tez mnie to wkurza...

Gość giergi
wszystko wskazuje na to, że jesteś brzydka i nudna

Gość very interesting...not
kluczowa sprawa jest to jakie to sa laski.. czy sąto kobiety? to powinnas dac mu w morde. czy sa to laski innych chlopcow? wtedy juz probleme jest powazniejsze i musiz przeprowadzic operacje zmieny płci

Oni już tacy są. poprostu idą i patrzą, to jest normalny odruch, chociaż trudny do zrozumienia, dla nas, dziewczyn. Albo zaczniesz to tolerwać, albo będziesz się męczyć. możesz też spróbować zachowywać się tak, jak on. ;p

Gość zdzirson prodżekt
wspolczujemy wybrankow zycia, rowniez tym, ktore twierdza, ze 'oni tacy sa' 🖐️

A niby za facetami mają się oglądać??????? Przyjmij do wiadomości że facet lubi pooglądać!

Gość la di da di
no i bardzo dobrze od tego sa laski zeby na nie patrzec musisz miec kompleksy skoro ci to przeszkadza glupia zazdrosna szmato najwyrazniej jest juz toba znudzony i dlatego sie oglada i bardziej podobaja mu sie inne

Ja zawsze się odcinałam tak samo, tylko że jak mój były pożerał wzrokiem inne, to ja perfidnie patrzyłam na innego ziomka, uśmiechałam się. Weź coś z tym zrób, niech inni też na Ciebie patrzą.

Gość la di da di
zreszta nie zabronisz mu patrzyc !!!! po to ma oczy i ZAWSZE bedzie patrzyl bo ZAWSZE znajdzie sie ladniejsza od ciebie :)

Gość innaaa
Nie zgadzam sie ze kazdy facet sie oglada za laskami i ze to takie normalne.moj facet sie nie oglada chociaz sa tysiace ladniejszych ode mnie ,powiedzial ze zupelnie go to nie interesuje bo dla niego ja jestem najpiekniejsza dodam ze jestesmy razem 10 lat wiec nie jest to jakies zauroczenie.to juz ja czasami sie odwracam na ulicy i mowie zobacz jaka laska:) a on sie tylko smieje