Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pije browarkaaa

wlasnie otworzylam zimnego zywca

Polecane posty

Gość lulcia piękna
Mówię Ci JEDŹ! Może trochę chandra Ci minie, a może poznasz kogoś interesującego? Nie czuj się jak na doczepkę, tylko normalnie jak osoba, która nikomu nie wadzi. Jak wyczujesz, że są znudzeni Twoim towarzystwem, to troszkę się odizolujesz od nich. Myslę jednak, że jak Ci proponują wyjazd, to tez dotrzymaja Ci towarzystwa. Pije drugie Tyskie!

Gość pije browarkaaa
lulcia piekna dzieki👄 fajna z ciebie babka a Ty dlaczego sama w domu?

Gość pije browarkaaa
Leviatan ty nie pijesz:p

Gość a ja wlasnie otworzylam
2 zubra:D tylko jutro do pracy...

Gość lulcia piękna
Nie jestem sama, mąż ogląda TV i pije w drugim pokoju, mama u góry w swoim pokoju, syn wraca z Anglii autokarem, a ja siedzę w komputerowym i żeby nie mysleć o jego podróży popijam piwka i czytam kafe, a komu warto coś napiszę. Nie przejmuj się rozstaniem tylko korzystaj z życia. Taki urlop dobrze Ci zrobi, a ja życze Ci wszystkiego dobrego, mocnych wrażeń na wyjeździe i miłości, z która zostaniesz na zawsze.

Gość Problemmm jak MOZESZ WEJDZ
lulcia fajnie ci:) co do zubra jestem z Bialego wiec witam pieknie krajanke:D

Gość to bylam ja:)
:p

Gość lulcia piękna
problemmm- tam fajnie, raz fajnie, a raz ciulowo, takie życie! Ale nie ma się co łamać, bo co nas nie zabije to nas wzmocni!

Gość dzieki moze poradzisz?
postaram sie jak najkrocej: mam przyjaciolke juz ponad 20 lat ktorej maz zajmuje sie remontami, w lipcu mialam remont mieszkania i ekipe ktora wzielam z gazety nie tylko spartaczyla sprawe ale wziela za to grube pieniadze teraz remont chce zrobic moja mama i zapytala czy maz przyjaciolki nie podjalby sie tego przyjaciplka z mezem zyje raz lepiej raz gorzej ale ogolnie nie jest dobrze, wczoraj do niej zadzwonilam i napomknelam jedynie czy by jej maz nie chcial poprawic kilku rzeczy w domu moich rodzicow po kilku godzinach mialam cholernie nieprzyjemny telefon prawie jakbym jej matke zabila, ze jak to ja moglam z czyms takim wyleciec skoro wiem ze miedzy nimi nie jest dobrze ze ona by tak nie postapila zglupialam co o tym sadzicie?

Gość koniec imprezy

Gość lulcia piękna
Już koniec po 2 piwkach? Nie, nie, nie!

Gość ja pije lecha
:)

Gość lulcia piękna
Jolazabrze- pijemy i załapałaś się! Szklaneczka w dłoń!

Gość ja pije lecha
co do rady zadna to"przyjaciolka"

Gość lulcia piękna
A ten Lech to tak z żałoby pijecie po L.K.? Pytam tylko grzecznie, żeby mnie tu mohery czasem nie dopadły ok?

Gość lulcia piękna
Jolazabrze- ja tu też jeszcze jestem! Pijemy, póki jeszcze mamy co. Wypiłam 2 i zostało mi jedno piwko.

Gość babelwieża
Levviatan- jak to nie masz z kim? z nami, my też realne z krwi i kości tylko troche na odległość jesteśmy, ale jesteśmy, lepiej z nami niż do lustra!

Gość lulcia piękna
Lepiej pić z nami niż w rzeczywistości z jakimiś chamami!!!! Levviatan, no kup jakieś piwko sobie, będzie nam raźniej.

Gość Dobrze, że
nie zimnego Lecha

Gość lulcia piękna
Levviatan- co tam bezrobotny piwo jest taniutkie, 2.70 Cię nie zbawi. Nie mówię, żebyś 6- pak kupował, ale dwa?, najwyżej jutro na czymś zaoszczędzisz. Co do Brandy to też lubię!

Gość lulcia piękna
No pijemy piwka, każdy pije jakie ma, a niektórzy brandy. Husky- witam i pozdrawiam! Ja tez piję Tyskie, bo zawsze piję tylko Tyskie, wszędzie gdzie jestem. Które juz pijesz? Ja 3-cie i ostatnie na dziś.

Gość MageMage
a my ze swojej ciężaróweczki pozdrawiamy piwolubnych ;) Otwieramy po Saint Omar'ku i pijemy Wasze zdrowie;)