Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość night jewels

jak sie zachowac, gdy facet nie odzywa sie juz od 3 dni????

Polecane posty

Gość night jewels
napisalam, on odp. wiec odpisalam i od tej chwili ponowna cisza z jego strony. nie chce mi sie w to bawic od nowa, mimo ze jego sms byl przyjemny. zapytal czy za nim tesknie. sprawdza mnie?

Gość zxkdjnnlkdsfsdg
O matko.... powiem ci jedno - rzygam już takimi gierkami. po każdym spotkaniu zakładaj że nigdy więcej się juz nie spotkacie i niepokój z głowy :)

Gość lasumihukami
wiesz, ktos musi przerwac te fale smsow, bo Ty sie na to nie zdobedziesz, a ludzie maja swoje obowiazki i zadania w zyciu; a nie tylko odpisywanie na durne smsy pt czesc, co tam; hej, jak sie czujesz; hej, co robisz itd itp :O:O:O

Gość blablablablablabla
A może naprawdę ma kogoś i nie może pisać z Tobą ciągle, bo ktoś koło niego jest? Sprawdzałaś na portalach czy fot z jakąś dziewczyną nie ma?

Gość lasumihukami
bla... to, ze facet nie odpisuje natychmiast na kazdego jednego smsa nie znaczy, ze ma inna na boku- ludzie dajcie spokoj!!!! ilez mozna odpowiadac na smsy o tej samej tresci?? one niczego nie wnosza na ogol do znajomosci... :o rozumiem, gdyby dotyczyl wazkiej sprawy, ale tak? :o

Gość blablablablablabla
No ale oni razem nie są, w każdym razie tak autorka pisze, tylko się spotykają - więc autorka może być tą na boku :o

Moj jak narazie sie nie odzywa jeden dzien, zaraz na pewno przy moim szczesciu tez bedzie 3 dni...ehh masakra...tez juz nie wiem czy to jakas gra czy co... dziewczyny olejcie tych palantow, nie ma sensu sie nimi przejmowac., ja w kazdym razie juz nie mam na to sily.

Gość night jewels
no i prosze, odezwal sie sam. czyste szalenstwo.:O jak reagowac na takie skoki? sardynka, co u Ciebie? p.s. nigdy nie wysylam smsow o tresci: co tam, jak leci? itp. nie lubie byc czestowana banalami i sama tego nie serwuje:P

Gość blablablablablabl
I co napisał?

Gość Tak bardzo niecierpliwaa Ona
Dziewczyny mam ten sam problem!! Tyle ze my nie jestesmy razem , ja bym chciala on nie wiem...twierdzi ze on potrzebuje czasu zeby sie przekonac ze to ta jedyna bo nie chce wchodzic w krotki zwiazek a jezeli chodzi o cos powazniejszego to musi byc partnerka do ktorej jest przekonany!! Aaa i nie jestem teraz w moim miescie wiec mamy kontakt tylko gg,telefon. A on wczoraj byl jakis dziwny dzisiaj sie nie odzywal do wieczora przy czym napisal tylko ze pilnowal brata mlodszego i ze do wieczora go nie bedzie na gg wiec porozmawiamy jutro.I jak tu ich zrozumiec?

O Boże, dziewczyny, chcecie zrozumieć facetów? Wystarczą dwa punkty: 1. Jeśli facetowi zależy, to na pewno to czujesz i o tym wiesz. 2. Narzucanie się działa na waszą niekorzyść i zabiera mu przestrzeń do okazywania zaintersowania wami.

Czyli najlepiej sie wogole nie odzywac? Ogolnie to zawsze pierwszy sie odzywa.Na gg gdy sie tylko pojawie i on jest to pisze.Ale cos od wczoraj sie zmienilo, poczulam cos dziwnego.Chyba ze jestem przewrazliwiona

Narzucanie się to zbyt częsty kontakt z jednej strony podczas, gdy druga ma przesyt. jeśli on zazwyczaj zaczyna rozmowę, to oczywiście możesz sobie pozwolić na zainicjowanie, ale żeby procent był 50/50. Najlepiej facet 60% i wwięcej a kobitka 40% i mniej.

Gość po'j
a mozna faceta troche poolewac, jesli on tak zrobil? nie odpisywal, wiec teraz ja mam ochote go zlac po tym, jak on do mnie napisal? rozsadne? no i ile czasu?

To u mnie jest 10 a u niego 90:) Wiec nie jest zle.Zazwyczaj nie zdarze pierwsza napisac bo ledwo wlacze gg i juz mam wiadomosc.O ile o jest dostepny oczywiscie.Chcoiaz martwie sie tym ze takie pisanie wkoncu sie nam znudzi. Jak wroce to wtedy sie wszystko okaze.Chociaz dodam ze to trwa juz 3 miesiace....I powoli mnie oslabia to wszystko.

Wydaje mi sie ze olewanie tez nie jest zbyt pomocne...:/

Gość po'j
no ale lepiej odpisywac od razu i udawac, ze wszystko jest w porzadku, mimo ze nie odpowiadal, gdy ja pisalam?

Mozesz dac mu do zrozumienia ze nie jest jedynym oczkiem w Twojej glowie nie odpisujac od razu.Odczekaj jakis czas.Kwestia kilku godzin.Po prostu niech wie ze nie siedzisz i nie czekasz tylko an niego.Chociaz wiem ze to trudne bo 'moj' jak napisze to zaraz klawiatura w lape i pisze.I tez chyba popelniam blad

Gość tez mamy uczucia my faceci
Wiecie ja kto jest dziewczyny?!?! Kolezanka mi kiedys powiedziała : Paweł jezeli dziewczynie bedzie na tobie zalezec to ja przetrzymaj i sie odezwie pierwsza. I sie tego stosuję bo glupie mi sie wydaje ciagle zabieganei z mojej strony a ona tylko czeka i mysli o mnie w kategori ksiaze na bialym koniu. O NIE! jak dziewczynei zalezy to sie odezwie PIERWSZA i to jest prawda faceci sie tego trzymaja .To nie jest szantarz emocjonalny chcemy wieidsec poprostu czy alezy wam na nas czy chodzi wam tylko o zabawe i sex .

Gość po'j
chodzi o to, ze on potrafil nie odpisywac przez ponad 2 dni, wiec nie wiem, czy mam czekac tyle samo czy skrocic to do doby?

Gość po'j
no ale jak juz sie dowiecie, to co? rzucacie nas, olewacie, bo macie nas w garsci. my tez chcemy wiedziec, co czujecie

Gość tez mamy uczucia my faceci
odp. : moze ...

Gość po&a
a moje pyt?

Gość jea_
@ 23:54 "tez mamy uczucia my faceci" tylko wiesz, wychodząc z takiego założenia możesz się czasem bardzo przeliczyć, bo dziewczyna może się w takiej sytuacji sama nie odezwać, nawet jak jej bardzo zależy... po prostu jesteśmy inaczej wychowywane; mnie np. całe życie wmawiano (mama, babcie, ciocie, inne kobiety w wychowaniu dziecka), że kobieta nie może tak bezpośrednio wychodzić z inicjatywą, kobieta może co najwyżej niepośrednio dawać znaki (czarować, uwodzić, ale nigdy wprost!). I to jest nie do przeskoczenia, po prostu masz wewnętrzny opór przed tym, i tego nie zmienisz, bo to jest głęboko w osobowości, schematach działania, itp.

Gość gość
Hej mam wielki kłopot może mi ktoś doradzi . Spotykam się z chłopakiem od pewnego czasu od początku strasznie się sobie spodobalismy i padło chaslo ze jesteśmy razem ... puzniej coś się zmieniło zaczął nie mieć czasu nie pisał już tak często więc ja stałam się nachalna przyznaje bez bicia przesadziłem pytalam o spotkania czy ma czas co robi i takie tak wsumie od jakiegoś czasu to ja pierwsza pisałam . Po jakimś czasie pękło coś we mnie i po spędzonej wspólnie nocy zapytałam co jest grane a on powiedział ze zależy mu na kontakcie ze mną ale dla niego to za wcześnie na poważny związek i ze chce się ze mną spotykać o zawsze będzie przy mnie ale jakoś przyjaciel ... wiec po tym jako przyjaciele sypialny ze sobą

Gość gość
Aż do ostatniego razu kiedy wyszedł ode mnie ja postanowiłam się nie odzywać poczekać i zobaczyć jeśli żałowarzy ze minęło już parę dni a ja milczenie może się odezwie ja pierwsza pisała nie będę ale meczy mnie to strasznie bo minęły 3 dni a mój telefon milczy