Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do hjguyfg

Ile kosztuja tabletki anty

Polecane posty

Gość do hjguyfg

piszcie jakie i ile was to wynosi. Chce brac ale nie wiem czy bedzioe mnie na to stac

Moje Yasmin kosztwały ok. 40zł. Drogie ale chyba tak bardzo nie psuły zdrowia jak te tanie ale są też takie refundowane za np. 10-15 zł. Tylko mnie ginekolog powiedział, że nie warto ich brać.

Gość do hjguyfg
a te tansze sa jakies mniej skuteczne czy po prostu moga byc po nich jakies skutki uboczne podczas brania?

One nie są mniej skuteczne, skutki uboczne możesz mieć także po droższych tabletkach. Mnie lekarz powiedział, że po tych refundowanych mogę miec w przyszłości problemy zdrowotne, każde tabletki niszczą wątrobę itd. a te troszke bardziej podobno.

Gość do hjguyfg
aha, dziekuje za odpowiedz to w sumie juz lepiej dolozyc torszke i sie nie bac :)

Gość sylweczka86
Nie jest prawdą że te refundowane niszczą bardziej wątrobę niż te droższe. Refundowane są te, które oprócz działania antykoncepcyjnego leczą np. skórę, hamują wypadanie włosów czy też nadmierne owłosienie. Ja stosuje takie za 6,99 nazywają się syndi35 i pomagają mi wyleczyć tłustą skórę i włosy.

Gość rrttt
u mnie Yasminelle kosztuje ok 50 zł...

Gość mysz
u mnie yaz ok 36 zł ale sa tez tansze jak kolezanka wyzej wspomniała, sa tez jakies po 20 róźnie jest więc, mozesz podzielic sie kosztami z chłopakiem;)

Gość betiiii
ja zapłaciłam 42 złote za zastrzyl na 3 miesiące

Gość zaaakłopotana
ja płacę 40 za opakowanie Qlairy

Gość mysz
betii a czy to bezpieczne? wydaje mi sie ze dosc rzadko spotykane

Gość mi najbardziej odpowiadają,,,
gdy byłam u ginekologa po tabl. zapytał mnie jak cenowo by mi odpowiadały -ja na to że max. 40 zł, on że czy za 40 czy za 10 to to samo i przepisał tabletki za ok 12 zł, brałam je przez 1,5 roku- skutki:spadek libido, prawie do 0, po odstawieniu nadmierne owłosienie

Gość betiiii
tak to dość nowe u nas za to już od dawna stosowane w niemczech ja jeszcze karmie więc nie miałam za dużego wyboru albo tabletki jednoskładnikowe albo zastrzyk jedyne ryzyko jakie niesie zastrzyk to to że mogą wystąpic plamienia albo zawroty głowy ja na szczęście nie mam żadnych

ja biore novynette, ktore kosztuja ok 30 zl a wczesniej bralam cilest za 17. wazne zeby byly dopasowane do organizmu a cena sie nie liczy az tak bardzo.

ZALEŻY JAKIE Tabsy musisz mieć odpowiednio dobrane dla organizmu ja jestem na Cilest 13zł tańsze nie znaczy gorsze mój ginekolog powiedział mi,że tabletki,które kosztują np;3zł są tak samo skuteczne jak te po 40zł