Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmartwionaa200

Prosze pomozcie

Polecane posty

Witam mam pytanie. W lipcu byłam z chłopakiem nad morzem.. okres tam wiadomo przez klimat spóźnił mi się jakieś 5 dni. Miałam przez pare minut krwawienie i koniec potem po 3 dniach dostałam normalnego okresu.. Teraz powinnam mięć okres jakoś 3 dni temu i ani słychu ani widu. Od wczoraj zaczął mnie boleć prawy sutek, dziś juz oby dwa lekko bolą.. juz tydzien temu napuchły mi jajniki. Wiadomo kochałam się z chlopakiem bez zabezpieczenia poniewaz od marca nie mam dni płodnych ponieważ jeszcze nie wyczyściło mi się wszystko po tabletkach antykoncepcyjnych.. Robiłam 2 testy i wyszły negatywne.. martwie się co jest grane.. :( pomozcie.

Gość 444666
gratulacje mamusiu

Gość dgghj
a skąd wiesz, że ci "napuchły jajniki"?...he,he...a tak poważnie to idź do gina i wszystko sie wyjaśni...

Gość mysz
co to znaczy ze po tabletkach sie nie wyczyscciłó?

Jedynie wizyta u gina cos pomoze, no i przestan myslec o ciazy stres dodatkowo moze opozniac okres. Poczytaj jakas ksiazke zajmij czyms zeby nie myslec i @ przyjdzie ;)

Mój gin powiedział ze nie odrazu organizm oczyszcza sie po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych i dlatego moze pozniej wystapic dopiero owulacja po kilku miesiącach.. wiem, że mam się nie stresowac ale ehh no wiecie dziewczyny jak to jest . :(

Gość werghjkhgfrghbc
jesteś tępa :O po pierwsze zapomnisz jedną tabletkę i możesz zajść w ciążę a co dopiero po odstawieniu :O po drugie jak można krwawić parę minut:O Boże jak można czuć ,że napuchły jajniki kurwa idiotko ile ty masz lat doucz się a potem bierz się za seks co za tępa strzała :O:O:O

Sama jestes tempa ! JESTEM tu i wypowiadam sie by mi pomoc. Jakos inne osoby maja troche szacunku i cos w glowie bo potrafia zrozumiec! No normalnie mialam okres pare minut TAKIE to trudne do zrozumienia??!! krwawilam przez doslownie 30min!! potem nic cisza koniec.. ;/ to chyba bylo pare min! potem po 3 dniach dostalam okresu !! napuchly jajniki BO ZAWSZE SIE TAK ROBI PRZED MIESIACZKA! TAKIE NPM !! wiesz? wypycha brzych i Ty gowno wiesz i gowno sie odzywasz nie mam zamiaru z Toba dyskutowac bo lubie sie klocic z INTELIGENTNYMI ludzmi. A to forum nie jest dla Ciebie w takim razie :) przykro mi.. :)

Gość ojej11
to jak odstawiłac pigułki i nie chciałałaś byc w ciąży, to chyba jasne, ze trzeba innego zabezpieczenia?! zrób test i tyle.

Gość ojej11
znaczy się test krwi miałam na myśli, skoro się tak stresujesz

Gość ludzie bo padne
Jak ci mogły napuchnac jajniki?! Chyba mózg ci napuchł i bredzisz!!!! Przed okresem brzuh sie robi wiekszy i napuchniety bo w organizmie zatrzymuje sie woda!!!! Jajniki nie puchną!!!!!!! Co za kretynizm!