Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy facet--

PYTANIE kieruje do kolesi którzy SIEDZA na tym forum

Polecane posty

Gość prawdziwy facet--

Widze, że wypowiada się tutaj sporo dzi.w.ek różnej maści oraz dużo tępych strzał, pytanie moje brzmi czy można tu wyrwać suczkę do poruchania niebrzydką? lochy powyżej 25 BMI mnie nie interesują.

Gość naprawdę nie ma tu
kolesiem, który zmienia laski jak rękawiczki,czy też chłopczykiem,pod skrzydełkami mamusi,który chce pozgrywać playboya.

Gość Masz złe założeniaaa
Kafeteria to forum dla nieudaczników - skoro tutaj trafiłeś, to sam nim jesteś. Siedzą tutaj tylko brzydkie, grube, stare i zgorzkniałe baby z którymi wszelki kontakt fizyczny może się skończyć szpitalem psychiatrycznym 🖐️

Gość prawdziwy facet--
Trafiłem tu przez przypadek, znaczy lepiej stąd sp...dalać w podskokach jak świnia tańcząca balet na rozpalonej blasze? Carrie Bradshaw - ty lepiej siedź cicho, penero. Nie pytałem lachonów o zdanie tylko kolesi.

wystarczy wkleić zdjęcie jakiegoś przystojniaka w stopkę a następnie umówić się z lochą na skraju lasu na randkę , póxniej pukanko czy tego chce czy nie i załatwione :classic_cool:

czesc kolego 🖐️ carrie akurat mialem okazje poznac i fajna z niej suczka ;)

Gość prawdziwy facet--
Aż tak tu łatwo? A to proste szmaty. Tym lepiej dla mnie. Rozpruję kilka i zostanę legendą tego miejsca.

Gość ghgfhghf
tu niema ladnych kobiet

Gość prawdziwy facet--
Na pewno w tym zalewie tępych dzid, brudnych kumoszek, c.ip z Zawiercia, tłustych krów morskich oraz szarych myszy z cnotą w pajęczynach, trafię na zdrową, wulgarną suczkę do pomęczenia. Może zacznę od tej Carie czy jak jej tam. Pewnie pruje się jak onuce sołdata, czy nie tak?

Gość prawdziwy facet--
No co jest? Chodź na kolanka.

Gość prawdziwy facet--
Mógłbym zapełnić książkę telefoniczną Pekinu imionami lasek, które doprowadziłem do krzyku. Tych, które mają ciche orgazmy, nie liczę. Chodź na kolanka.

Gość prawdziwy facet--
A kto się ciebie pyta o zdanie, brzydka ruro. Nie chcesz wygrać, to nie. Znajdę se inną :classic_cool:

Gość omggg
krzyczalo pewnie wiele uciekajac przed toba...

Gość NaczMao Tse Tung
A to dlatego moja sekretarka biegać i krzyczeć ? Moje służby tajne Cie znajść i zrobić ci tortura tysiąca kropel ale nie na głowa, a na kutasa. jak ty móc przestraszyć ta biedna kobieta ? Czy wiesz, że ona mieć wnuki ? I ty chcieć ją ruchać ?

Gość prawdziwy facet--
Co? :o

Gość anetka1200
A MOŻE ŻADNA Z EJ KSIĄŻKI TEL NIE MIALA ORGAZMU SKORO ICH NIE RUCHASZ I NIE MASZ KOGO DOBRZE ZE MASZ WSPOMNIENIA TYLE CI POZOSTAŁO Z RUCHANIA

Gość aaaa aaa
jajco

Gość gdyby na studia
szli pasjonaci,to jakiś student socjologii, lub psychologi napisałby o tobie pracę magisterska, jako jeden z dowodów na groteskowość tych czasów,

Gość to zależy jaka
prawdodpobnie siedzący pod spódnicą mamusi prawiczek,który naogladał się seriali,że ma być playboyem, i próbuje to realizować,zamiast po prostu zakochać się w podobnej sobie okularnicy,