Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ben cart

niezła historia

Polecane posty

mój kumpel doznał takiego zdarzenia, które czasami widzimy tylko w filmach tj: poznał dziewczynę ze studiów poznali się dość "głęboko" potem gdy szukał fajnego m-ca na wakacje ona zaproponowała mu fajny camping nad jeziorem tam poznał fajną kobietkę również dość "głęboko" a gdy wrócił okazało się że to mama owej dziewczyny (a ona mu tego wcześniej nie powiedziała).... najgorsze jest to że w obu przypadkach się zaangażował uczuciowo i nie wie co ma począć i czy którejś z nich o tym powiedzieć w sumie niezła heca... choć nie zazdroszczę :))

Gość filomenka 1234
jak z harlekina he, he a to na pewno kumpel czy ty ??

kumpel ja tylko korzystam, bo już 3 razy wyciągał mnie na piwo by o tym pogadać więc może jakieś doświadcozne podobnie podpowiedzą, to zabłysnę w oczach kumpla jako fachowiec :))

Gość eje
to ta jego kolezanka co go na camping zaprosila to nie zwracala sie do matki "mamo"? przeciez takie rzeczy od razu wychodza...

on tam był bez niej, z kumplami - od niej tylko dostał namiary; dziewczyna chciała dobrze, a wyszłoooo....

niiie no brooke i ridge z mody biją wszystkich na głowę; ale kumpel za "swą" rolę na razie nic nie dostał tzn. dostał... ale nie pieniądze :-)

Gość filomenka 1234
tylko że ridge kocha tylko Brooke :))))