Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mamusia;)..:)

Czy to moizliwe?

Polecane posty

dobrze wiadomo nawet jezeli to usuniecie nie wchodzi w gre..;pP) tylko najbardziej sie boje jakbym sobie poradzila:(...

Gość umarłam po tekście:
rfr - nie gadam z tymi co pija z sedesu :P 🖐️

rfr.. moze to Ty nie usprawiaj seksu bo w ogle sie na nim nie znasz?... przychodzisz ino kom us dogryzac sprawia Ci to przyjemnosc? zazdroscisz b oCieibie napewno juz nikt nie chce i nie wyobrza sobie seksu z toba

Gość kokojambo
Też trzepałam dupą i się bałam jak sobie poradzę z dwójką w tak małym przedziale wiekowym, ale później doszłam do wniosku, że jakoś dam radę, bo na pomoc mogę liczyć ;) Na szczęście przyszedł okres:D

ja tez czekam na te male zbawienie:):D

Gość kokojambo
Nawet przez stres może spóźniać się okres. Różne są przyczyny, nie tylko ciąża.

Gość umarłam po tekście:
rfr - real fat rat ;)

:) wiem o tym:0 nie raz juz tak mialam przed moja ciaza... ale teraz nie mam zadnego stresu choroby... wszystko jest normalne i na poziomie

Gość rfr
No gratuluje mamusiu pięknych tekstów, młoda mamusiu. mam nadzieję że nie bedziesz w ciąży już nigdy wiecej, po co biedne dzieci karać taką chamską i niewychowaną matką, wystarczy że ejdno ma zmarnowane życie. Rzeczywiście jest czego zazdrościć, głupoty, dorosła baba a nie wie skad dzieci się biora i musi na forum zapyutać.

haha:0 tylko na tyle Cie stac?:p ciekawe czy Ty kiedykolwiek bedziesz matka;/... pewnie masz kupe kompleksow ze uzywasz swojego ostrego ryja do wyrazania swych racji. nie chcialam sie klocic ale chybas nie mam wyjscia. gratuluje debilizmu

tak sie sklada ze wiem skad powstaja dzieci;) wiec TYwoj tekst nic nie dal tylko mnie rozsmieszyl

Gość rfr
gratuluje dziecku pustej matki, dupodajki ktora nawet nie wie czy ejst w ciazy i jak 15 latka wstydzi się kupić test ciążowy. Normalnie geniusz.

Gość rfr
przepraszam,to bylo głópie z mojej strony rze się tak odzywam :( ale cusz,mam porombane zycie,matka mnie nie kocha,ojciec gwałci w kakaowe oczko,stresy mam i to wszystko pszes to :(

ssie cipe mojej córeczki :) mniam :)

zaciągam do bram małych chłopców i im wkładam palce do odbytów a następnie je oblizuję :)

Gość rfr
zrobiłem kupę w majty :o

Gość kokojambo
A odkąd to dla męża jest się dupodajką? :o

Bo ja uwielbiam dawać dupy, szczególnie wszystkim bezdomnym psom :) Moja córeczka ma nawet ogon i mnóstwo kłaków na gębie, po tatusiu :)

Gość rfr
mama mi tak mowila to chyba prawda!!!!

Gość rfr
jestem tak beznadziejnym pułmuzgiem ze sie podszywam pod mamusie,jeszcze raz was przepraszam,tatuś zrobil mi dziure w muzgu :(

Gość ngndnyh5
Jesteś matką już kilka miesięcy a jak widać nie dojrzałaś nawet na milimetr. Nadal emocjonalnie jesteś smarkatą napaloną nastolatką dla której liczy się tylko i wyłącznie seks a gdy dostaniesz odpowiedź nie odpowiadającą twojemu małemu rozumkowi to od razu atakujesz, podszywasz się i jednym słowem zachowujesz się jak jakaś uposledzona małpa co dopiero zlazła z drzewa i gdzieś ją ominęła ewolucja. Wstyd i jeszcze raz wstyd. I nie - to nie przed nami powinnaś się wstydzić a przed własnym dzieckiem bo ono z ciebie będzie brało przykład. A potem rosną takie niewychowane i beztroskie gówna które znęcają się nad innymi dziećmi i nie szanują nikogo. W takich momentach wstydzę się że jestem kobietą bo ciebie jedynie do bezmózgiego pierwotniaka można porównac.