Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja.................

powiedział, że nie ma czasu rozmawiać!

Polecane posty

bo ogląda film, a sam dzwoni! wczoraj było to samo, bo on nie ma o czym rozmawiać! dziś się już wkurzyłam i się rozłączyłam, niech ogląda dzwonil, ale już nie odbieram czy wasi faceci też tak się zachowują!

Gość eje
nie, jak chce pogadac to dzwoni jak nie to nie:)

no nie rozumiem faceta, chce ze mną zamieszkać, ale jak dzwoni, to szybko konczy rozmowę, bo nie ma o czym rozmawiać! dziś nie wytrzymalam.... czyli film jest ważniejszy ode mnie:-(

Gość Lazurowa
no jak nie macie o czym rozmawiac to po co dzwonicie do siebie? zeby posluchac jak oddychacie? nie no zartuje;) nie dzwoncie do siebie tylko po to zeby pogadac o pierdolach, lepiej jak sie spotkacie na zywo:) niech facet troszke zateskni;)

no nie wiem kiedy teraz ja będę miała ochotę porozmawiać i odebrać tel...

Gość ale masz problem eech
Kiedys ludzie nie mieli telefonów i żyli i kochali się...po co rozmawiać przez telefon..a ty masz o czym z nim rozmawiac przez telefon? pewnie nie, ale najlatwiej biednemu facetowi robic awanture....masakra..dziewczyny sa glupie...niestety jestem jedna z nich...ech, ale przynajmniej facet jest ze mna szczesliwy...

Gość natalka198905
niestety wiele facetow tak sie zachowuję, nie ma sensu sie im 'narzucac'' pokaz ze on powinien sie o Ciebie troszczyc, interesowac co z Tobą a nie na odwrot jesli poczuje, ze jestes za blisko niego i za czesto dzwonisz wykorzysta to i w ogole nie bedzie sie odzywal, a jesli nie bedzie sam dzwonil i martwil sie znaczy ze mu nie zalezy, chociaz moze to tylko jeden przyklad gdzie Twoj chlopak chce obejrzec film...no nie wiem, nie przejmuj sie:)

o masz facet to nie psiapsiółka z którą godzinami będziesz klektać o dupie maryni i trudno też dzień w dzień napierniczać o cudnym świetle księżyca i miłości czystej i nareszcie spełnionej panowie w ogóle telefoniczne różowy traktują krótko i zwięźle <stopka> skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .</stopka>

Gość Lazurowa
Ja czasami dzwonie zeby pogadac o "niczym" i moj facet tez ale to zazwyczaj jak sie nie widzimy, jak jest zajety chocby ogladaniem filmu to nie przeszkadzam mu... i on mi tez... z resszta to dziwny topik:) po co biednego faceta meczyc? ja bym powiedziala: Kochanie nie bede tutaj wymyslala tematow do rozmow, wole porozmawiac kiedy sie spotkamy, milego wieczoru:) i po problemie:)

On wyjechał, teraz zmienia lokum, chcialam się dowiedzieć czy dobrze mu tam bedzie jakie będzie miał warunki i gdzie to jest, a on wyjechał z tekstem, żebym tak nie wyciągała wiadomoąsi i dała mu ogladać film! powiedzcie dziewczyny zachwycone byłybyście gdybyśnie nie wiedzieły gdzie będzie wasz facet, jak spędza wolny czas itp. bo ja wyciągam informacje ale to on dzwoni do mnie z tym, że szybko chce skonczyć rozmowę i nic mi nie mowić co u niego, bo on tłumaczył się nie będzie.... może ja tez wyjade i nie powiem mu gdzie....

Gość Lazurowa
ale kiedy sie teraz zobaczycie? jezlei niedlugo to nie widze sensu wydzwaniania do siebie... Ja bym go troche przytrzymala, pozniej odebrala telefon i powiedziala zeby mowil szybko co ma do powiedzenia bo zaraz wpadnie do mnie koezanka, bedzie swietny film:D cokolwiek:) i nie mam w tej chwili czasu co do faceta: czym wiecej bedziesz chciala z niego wyciagnac tym mniej Ci powie... Moj mowi mi bardzo duzo, ale nie prosze sie o te informacje, robi to z wlasnej woli, jezeli bedzie chcial cos ukryc czy przemilczec to i tak to zrobi. Nie musisz go wyliczac z czasu, bedzie chcial byc z Toba to bedzie, musisz tez miec swoje zycie

Gość microcosmos
Nawet jesli przerwalas mu ogladanie filmu, to w inny sposob mogl to zakomunikowac. A jesli czujesz, ze to byla nedzna wymowka, to.......... Takie zachowanie u niego to norma?

zobaczymy się za tydzień czasem ma takie dziwne teksty z tym, ze ja nie wyciagalam nic na silę, ot zwyczajnie chcialam wiedziec czy tam będzie lepiej...widać jego zdaniem nie powinnam wiedziec gdzie jest w tej chwili i co planuje... przykro mi z tego powodu...

ja mu nie przerwalam, to on zadzwonil sam, tyle ze chcial po minusie skonczyć, a ja chcialam wiedziec gdzie dalej bedzie mieszkal, wspomnial jeszcze, że byl w jakiejs knajpie na jedzieniu i fajnie było....

Gość microcosmos
Chodzi o to, ze jestes zla, ze zachowal sie niezbyt milo czy podejrzewasz, ze cos innego moze kryc sie za jego zachowaniem?