Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny przepis by celulit

dziewczyny podaje przepis by celulit zniknal

Polecane posty

grwarantuje ze sie go pozbedziecie. pisze to juz ktorys raz, na mnie i wiele osob dziala. czemu wy nie wierzycie. gwarantuje ze jak sprobujecie raz bedziecie zachwycone efektem. nic nie kosztuje, troche babraniny ale warto. robicie w domu a nie za ciezkie pieniadze w gabinetach. naprawde warto. mowie i pisze z dobrego serca bo wiem jaki to problem a wiec: 2 lyzki kawy sypanej lyzka cynamonu lyzka imbiru kilka kropel oliwy kilka kropel wody robisz paćke nakladasz na uda i tylek owijasz sie folia spozywcza zakladasz cieple rajsoptki po 30 minutach zdejmujesz w tym czasie tylek ci grzeje. zmywasz wsyztsko. mozesz wklepac krem. i tak raz w miesiacu przez jakis czas. nie dosc ze wyszczupla to i cm znikaja.

Gość pani nauczycielka
przepis zeby celulit znikl: bierzesz jeden celulit, Do dużego gara (4l) wlewamy mocno ciepłą wodę i rozpuszczamy w niej drożdże przez mieszanie ich łapką. Wsypujemy inteligentnie mąkę, żeby się nie ufyflunić i też mieszamy ją łapką. Wsypujemy (wcześniej odmierzoną, żeby nie uwalać rozczynem solniczki) czubatą łyżkę (stołową) soli, wlewamy (jedno dobre chluśnięcie) na oko oliwę (pewnie ze dwie-trzy łyżki stołowe). Odstawiamy na pół godziny w ciepłe miejsce. po tym czasie celulit znika bez sladu :D:D:D

Gość mi najbardziej odpowiadają,,,
wiem, próbowałam, działa, polecam

naprawde probowalas? ciesze sie:) pomaga prawda? widzisz efekt?:) ja uwazam ze ejst super.

Gość niunia niunia niunia
kawe sie zaparza?

działa super a jaka jędrność już od pierwszego zastosowania

Gość wszystko ladnie pieknie
i to jest dobry sposob, tyle ze dla cierpliwych ;)

nie nic sie nie zaparza. bierzesz 2 lyzki sypanej normalnej kawy od biedy moze byc rozpuszczalna. ona sie rozmiesza z innymi skaldnikami i woda i oliwa.

ee tam raz w miesiacu na 30 minut nie znajdziecie czssu? w tym czasie mozecie sobei zrobic maseczke na twarz czy manicure:)

Gość niunia niunia niunia
aha thx:) bo kiedys czytalam o takim pilingu z zaparzonej:) a tu sie w tym chodzi....ciekawe jak ja w tej folii bede lazic przy mezu? :D

Gość wszystko ladnie pieknie
znajde, oczywiscie ale cholera by mnie wziela gdybym musiala siedziec pol godziny w takim czyms nawet w imie braku cellulitu :D ale ja robie po prostu kilka razy w miesiacu peeling z tych skladnikow, ktore podalas :)

to nie laz:) w foli i rajsopkach trudno sie chodzi. ja w tym czasie zamykam sie w lazience i albo czytam w wannie "suchej" ksiazke albo robie sobie maseczke, reguluje briw, robie paznokcie. takie tam:)

może znacie jekieś inne domowe metody pielęgnacji, jesli tak piszcie

sprobujcie warto. po pierwszym razem mozecie miec lekkie odparzenia. bo to folia i rajstopki a to wsyztsko bedzie was bardzo grzalo i bedziecie czuly ze tylek wam plonie. jak nie chcecie 30 minut to na poczatek 15 lub 20. wierzcie mi ze jak sprobujecie i zibaczycie efekty to nie bede was namawiac byscie zrobily po raz kolejny. dupcia jak tylek niemowlaka po tym zabiegu:)

do wszystko ladnie pieknie bo wiesz chodzi o to bys miala cieplo. bo to skladniki lepiej dzialaja i masz lekka saune przy okazji. wiec dobrze jest zastosowac wsyztsko razem a nie tylko piling z tych skaldnikow chociaz pewnie piling tez dziala. :)

Gość bejba
zgadzam się z autorką kiedyś robiłam czesto ten zabieg zimą .. efekty były grzało ciałko... skóra gładziutka, ale potem przestałam znowu sie zapusciłam zrobiłam sie starsznie leniwa. musze znowu zaczać robić to.. ale nie teraz jak dla mnie za gorąco jeszcze

Gość luizzza234
Skąd Wy macie ten celulit? ja mam 43 lata i zadnego celulitu. ostatnio nad morzem siostrzenica 18- letnia zachwycała się moimi nogami i pytała co ty ciociu robisz, że nie masz pomarańczowej skórki? Ja odpowiedziałam, że duzo stresu spala mi celulit. Ot cała prawda.

Gość z zaburzen hormonalnych

moja mama lat 56 też nie ma, ma nogi że niejedna nastlatka by jej mogła pozazdrościc tylko małe żylaki to jest minus

katharssis Teraz cellulit dosięga prawie wszystkich, bez względu na wiek, wage itp. Ja mam 170 cm, 50 kg, koleżanki zazdroszczą mi figury, mam niewiele tłuszczyku ale całość to widoczny cellulit ... masakra (pytam skąd sie to gówno bierze?)

im czesciej tym lepiej. jak ci sie chce mozesz robic i codziennie. takze co tydzien jak bedziesz robila bedzie super. co do celulitu skad sie bierze, z roznych rzeczy podobno. z hormonow, toksyn, odzywiania. czasem tak jest ze szczupla dziewczyna go ma a dziewczyna pulchna gruba go nie ma. nie ma reguly. ja mam. walcze z nim. moze nie jest wielki ale mam i walcze. niektore z nas maja niektore nie. ale ten topik jest dla tych co maja i chca sie pozbyc. pozdrawiam,

Gość luizzza234
Celulit macie dziewczyny bo ciągle się odchudzacie, a potem następuje efekt jo-jo i celulit gotowy, Pisałam ile mam lat i od ponad 20 lat moja waga waha się w granicach 52- 55 kg. Nie stosujcie diet to nie będzie celulitu.

ojj jak masz marudzic to spadaj. nie masz to sie ciesz. znam osoby ktore nigdy sie nie odchudzaly i go maja. roznie to jest. to jest topik dla tych ktore maja a nie chca miec. wiec idz sie chwalic ze nie masz gdzieinidziej. cya