Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta90

To jest przykre.

Polecane posty

Gość Aneta90

Dlaczego ten, kto zawsze jest w porządku, dba o związek i wkłada w niego całe swe serce dostaje kopa? Bywało ciężko, walczyłam z rodziną, aby go zaakceptowała, on naprawdę był za mną (tak mówi wiele znajomych) i kochał, a teraz... Teraz pędzi samochodem jak szalony do jakiejś nowej panny (z tego, co słyszałam prawdopodobnie nawet gra na dwa fronty) i na mój widok nic, nawet nie spojrzy... To jest strasznie przykre. Tyle mojego wysiłku, tyle mojej miłości, i po co mi to było? Dlaczego teraz ja cierpię, a on się bawi nowymi panienkami? Chyba nie warto się tak angażować :(

Gość Aneta90
Wiem, że nie warto teraz płakać. Nie chcę płakać. Ale jest mi tak strasznie przykro. Nie rozumiem, jak człowiek może się tak zmienić, o 360 stopni?

Gość Aneta90
Znajomi nie musieli nic mówić. To się czuje. Teraz czuje się upokorzona i wykorzystana. 4 lata w plecy :(

Gość Aneta90
Nie mam sobie nic do zarzucenia. Gdybym szukała winy w sobie, to za bardzo bym się zadręczała. Najgorsze, że wciąż kocham i wciąż wskoczyłabym w ogień za niego... a minęły już 4 miesiące.