Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręconaaaa

no to co ja mam niby robić?

Polecane posty

Gość zakręconaaaa

Nowo poznany facet mi powiedział że wyglądam na taka niewinną dziewczynę, którą trzeba długo chodzić zanim się wyląduje w łóżku. Fakt, z pierwszym lepszym nie polecę od razu na całość ale nie jestem też cnotka której wystarczą przytulanki a seks dopiero po ślubie... Nie wiem może to facetów ode mnie odpycha? Bo wolą kobiety które wyglądają na bardziej dostępne? Panowie i Panie jak myślicie? jak to jest?

Gość zakręconaaaa
tak jakos zbyt oficjalnie poleciałam z tym "panowie i panie":P

Gość prawik24ds
Chętnie się z tobą umówię i będę cierpliwie czekał. Od pierwszego wytrysku (lat 12) nie miałem żadnej dziewczyny. Mogę jeszcze poczekać.

Gość Aj em bjutiful
Myślę że jak sie mu spodobasz z charak5teru to będzie Cię chciał bez względu na te sprawy o których napisałaś.

Gość zakręconaaaa
ale ze mną nie trzeba czekac latami ..naprawdę:/ czy jak wyglądam na takie niewiniątko to moge pociagać mężczyzn?

Gość prawik24ds
Chcesz być moją pierwszą?

Gość zakręconaaaa
dobrze wiesz ze nie bede wiec potraktuje to jako pytanie retoryczne:P

Gość zatroskanyfacet22
Może będziesz. Skąd jesteś?

Gość qwertyui
bez obaw :D jesli to nie religijny fanatyk a zdrowy facet nie będziesz musiała długo czekać. Swoją drogą ciut smutne jest to, że chodzi ci przede wszystkim o to :) Pozdrawiam.

Gość ja12321
Powinnaś To robić dopiero po ślubie, gdyż tak zostało nakazane i po to jest sakrament małżeństwa, a nie ludzie kopulują nawet od 13 roku życia i mają po 1X partnerów/ek... ten świat schodzi na psy.

Gość zakręconaaaa
qwertyui a skąd takie dziwne wnioski że chodzi mi tylko o to?! absolutnie. Chodzi mi o to że chciałabym poznać normalnego, fajnego człowieka ale boje się że przez to że wyglądam na jakąś cnotliwą sierotę nikt normalny się mną nie zainteresuje:/

Gość zakręconaaaa
prawda jest taka że faceci wola gdy kobieta wygląda na DOSTĘPNĄ i to takie mają powodzenie.

jeśli facet w taki sposób by się do mnie odezwał, to bym go i tak skreśliła, nie wiem, nad czym ubolewasz :O niech sobie tak myśli (bo pewnie większość takie ma mniemanie), ale ja nie chcę, tego słyszeć :O

Gość zakręconaaaa
dla mnie ten facet po tym tekście tez był skreślony:P Chodzi mi o to co napisałam wyżej. Chyba rozumiecie o co????