Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sam Jones

Pamiętacie GTA ? Kto grał ?

Polecane posty

Gość korneeeeelia
Szejku ale masz ładne oczko :) i dziękuję :)

ja grałam w dużo gier:gta, wszystkie części gothica, syberii, przygód tunguski, half-life, colin mcrea,wormsy:D diablo, heros of might and magic, risen, grid,tomb reader, prince of persia, newerwinter nights, resident evil, fable2...ale i tak moją ulubioną jest mirror's edge:-)

Gość korneeeeelia
sos - taaaak :)

Gość korneeeeelia
wormsy - pamiętam :) fajna gierka :)

Kornelia - Dziekuje i prosze bardzo ;) Faithy - Ja to wszystko oprocz syberii, przygod tunguski, prince of persia i mirrors edge :) W resident evil jeszcze niedawno gralem i chyba znow to zainstaluje. Ostatnia czesc jest bardzo udana, a przynajmniej mi sie podoba :)

Gość serpentine
pierdolita, kłejk lajw i tak rządzi :classic_cool:

Gość korneeeeelia
dziękuję Tobie bardzo :) jesteś kochany :) hmmm a to hasło gdzie potem wpisać? powtarzam-jestem ciemna

syberia i przygody tunguski są to gry przygodowe, prince of persia jest kilka części, a ostatnio na podstawie tej gry był film, resident evil-też czwarta część mi się najbardziej podobała-zwłaszcza jak gra się w dwójkę na xboxie, a mirror's edge to jest coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=TERyxFfMqDk

Gość korneeeeelia
Szejku ile masz lat? wyglądasz strasznie młodo :) dałabym Ci tak góra 17 ;)

Gość korneeeeelia
Ok :) jeszcze raz wielkie dzięki :)

tylko tych dwoch pierwszych nie znam, ale prince of persia itd znam po czesci :p Korneeeelia - Akurat jestem pelnoletni ale zdjecie robione spory czas temu (wiecej niz rok) wiec moze dawac takie zludne wrazenie :p

Gość korneeeeelia
Szejku-no chyba że tak :)

Spoko, wiekszosc daje mi tyle co Ty. Za to kiedy nie mialem zdjecia w stopce dawali mi po 25+. Czyzbym byl wyjatkiem od powiedzenia "w mlodym ciele mlody duch"?:p

Gość korneeeeelia
Dokładnie :)

a może ktoś wie jak nazywała się te gry: 1gra: akcja działa się w mieście, bodajże w jakimś zakonie, główny bohater mógł wspinać się po budynkach, jego główną bronią był miecz, miał"kaptur"na głowie-grałam w pierwszą część, a niedawno wyszła druga, a nie mogę sobie przypomnieć tytułu-wie może ktoś co to za gra? a druga gra-akcja działa się na statku kosmicznym-został on zaatakowany przez obcych, jest to horror, też nie mogę sobie przypomnieć tytułu

Szejku-dzięki Ci bardzo:-) tak to właśnie te gry-trzeba jeszcze raz w nie zagrać-zwłaszcza w drugą w nocy-jeszcze jak nikogo nie ma w domu-wtedy jest ten klimat:p

Gość ha ha ale jaja
ja gralam w gta vc. zayebista gierka :)

Grałem w GTA u kolegi, w pierwszą część. Trochę później w Vice City. Obie fajne. Ale grą, którą najmilej wspominam, jest Interstate 76 :classic_cool:

Być może. Kiedyś, jak nie będę miał przez pół roku nic ważnego do roboty, to sobie może wypróbuję te części :classic_cool:

W zasadzie to nic. Całe moje życie wypełnia podróżowanie. Czy to na mniejszą, czy na większą skalę. Chociaż przeważnie na tę mniejszą, po mieście, w poszukiwaniu butelek :classic_cool:

A jakże :classic_cool: Niestety, coraz więcej butelek bezzwrotnych i interes nie kręci się tak dobrze, jak kiedyś :-o