Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porucznik T

Drogie Panie proszę o ocenę . Muszę znać prawdę ;/

Polecane posty

czemu arogancki? jak moj angielski ? a jak myslisz? czy wyslali by mnie na szkolenie do amerykanskiej bazy na zajecia prowadzone po angielsku z wyszczegolnieniem specjalistycznego slownictwa gdybym mial ten jezyk na niskim poziomie ? :) ciagle sie uczymy i podszkalamy ale wybierajac pilotow na szkolenie wlasnie czynnik zwany znajomosc jezyka angielskiego ma duze znaczenie

Gość General of chicago
jakie macie wykształcenie?? możecie mi napisać na maila jak się krepujecie:)

Czemu arogancki... Hmmmm... Intuicja. No i na podstawie rozmowy z Toba. Niby nie szukasz kobiety, ale na forum kobiecym piszesz proszac o opinie dotyczace Twojego zdjecia. Probujesz zniechecic mnie do US.... Tak jakos odnioslam takie wrazenie. Ale jak juz wspomnialam wczesniej moze to byc zlodzenie wirtualne. General of Chicago, nie musisz tryskac jadem tylko dlatego, ze porucznik nie podal swojego emaila... Nie, nie dalabym, wiesz? :D

Gość General of chicago
Major ty masz wyłącznie złudzenia :)

Gość General of chicago
połóż się lepiej ;)

nie sadze abym byl arogancki nie wstawilem fotki aby znalezc kobiete. jak widzisz nie podalem maila atrakcyjnej i inteligentnej 38latce. nie zniechecam cie ale czytajac co piszesz mam wrazenie ze nie do konca zdajesz sobie sprawe z realiow. chcesz do stanow bo w tv sa takie fajne... myslisz ze wystarczy chciec :)

Gość General of chicago
widze że ci się łudzi od godziny "niemalżę" :)

Gość czytam i niedowierzam
a kim ty jesteś, wypierdku oblatywaczu, że nazywasz kobiety pasztetami? Rumiana gęba, uśmiech . Czego ty właściwie tu szukasz ?

Przedziwny z Ciebie osobnik. Zabawialeś się laskami, lata leciały a Ty jak w amoku i co nagle się obudziłeś? Teraz siedzisz sam, bez kogoś kto może wymasować Ci plecy po ciężkim dniu w pracy... Szkoda mi Ciebie troszkę.

Gość General of chicago
.

Poruczniku, nawet nie wiesz jak sie mylisz.... Nie mam TV w domu i jestem bardzo przeciwna TV. Juz wczesniej napisalam Ci, ze wiem, jakie sa realia. Jestem troche obyta, wiesz, sporo podrozowalam. Nie zyje na tym swiecie od dzis. Byc moze wiekszosc ludzi z Polski, ktorzy nigdy nie byli za granica mysli, ze taka Anglia czy US to istne Hollywood, ale nie ja, szanowny kolego.

Gość General of chicago
czytam i niedowierzam dzienx że mnie obudziłaś... miałam taki mega krwawy sen :D

nie bawilem sie laskami. mialem dlugoletni zwiazek. ale oboje go spieprzylismy. nie jestem playboyem ani oblatywaczem. od kiedy slowo pasztet na tym forum jest grzechem? jak mam nazwac 100 kg zaniedbana kobieto podobna istote jedzaca hamburgera?

Gość General of chicago
Major jakaś ty wygadana.. wyczuwam intuicyjnie :P

Gość General of chicago
gdzie pracujesz ??

Gość General of chicago
jutro środa, masz na rano??

Gość General of chicago
czyli pracujesz "czasami" hmmm

Poruczniku, jaki zachwyt??????? Gdzie ja sie zachwycam US??????? Po prostu napisalam, ze polece do Washington DC na non imigrant visa, a potem planuje tam zamieszkac na stale. Jest tam ktos szczegolny w moim zyciu, dla kogo bede poczatkowo gosciem, ale tylko poczatkowo.... I znowu nachodzi mnie mysl, ze jestes arogancki...

Gość General of chicago
sezonowo znaczy:)

Będziesz nam się teraz wyżalał że miałeś taki piękny związek. Trudno skończyło się, wszystko się kiedyś kończy, a jak powinieneś wiedzieć koniec jest początkiem czegoś nowego. Było trzeba zacząć działać, nie musiałbyś teraz pytać na cafe innych użytkowników o ocenę twego zdjęcia..

Gość patyk200
major kible sprząta na 1/2 etat--> "czasami" :D