Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porucznik T

Drogie Panie proszę o ocenę . Muszę znać prawdę ;/

Polecane posty

Oj, Szejku, to nie zdrowe. Wstales o 5-tej rano, to trzeba choc na troche sie polozyc. Ja wstalam o 11-tej. Syna mam na wakacjach to nareszcie odsypiam. :) cCzym jestes przybity? Ja tez jestem przybita, ale jakos staram sie trzymac fason

Gość martwe morze
Elokwentna ja nie mam skrzywionego światopoglądu jak to napisałaś, tylko jak rozmawiasz z osobą to też pokazujesz np. jezyk . To znaczy o twojej inteligencji. A czy ja Wam pokazałam w którejś wypowiedzi język albo głupi usmieszek?

Wyspie sie po smierci :) "gdy nie ma w domu dzieci to jestesmy niegrzeczni.." ?:> Moze to wina piosenki bo w sumie weekend spedzilem bardzo fajnie. Przejdzie mi na jutro pewnie :)

Ja nie mam jak byc nie grzeczna, bo siedze caly czas sama w domu. Wrocilam z kina nie dawno, gdzie bylam z przyjaciolka. Ale tak poza spotkaniami z przyjaciolmi, to siedze w domu, bo mam wolne do konca miesiaca. :) A jak spedzales weekend?

Szejku, a jakies piosenki sluchales, ze Cie tak przybila? Podziel sie tytulem i wykonawca bo wlasnie jestem na youtube i sie dolinuje piosenka Johnny'ego Casha 'Hurt'... :(

Z dala od miasta, przy basenie (nie ma to jak kapiel z fajnymi ludzmi o 3 w nocy pod golym niebem) :) "Ja nie mam jak byc nie grzeczna, bo siedze caly czas SAMA w domu" widze ze doskonale zrozumialas co mialem na mysli, hahaha :D http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4 - w sumie bardzo podobne piosenki :)

Ojej!! Znam 'Mad World' i uwielbiam!!! Lata temu bylam zakochana w tej piosence, nawet pamietam kiedy pierwszy raz ja uslyszalam... :( I w jakich okolicznosciach.... KUrde, ze tez czlowiek sam po nocach siedzi. Niby Londyn, ale jednak samotnosc....

Czy mam rozumieć że masz do nas pretensje o używanie "minek"?? Może trochę się z Tobą zgodzę że w pewnych momentach używanie "minek" podczas wypowiedzi jest niestosowne. Wiedz że sama również ograniczam do minimum stosowanie "głupich usmieszków" ..

No moi rozmowcy tez juz od sporego czasu spia :) Ale mi to nie przeszkadza, jestem typem samotnika co mi bardzo pasuje. Jak chcesz sie pocieszyc to pomysl ile problemow Cie wlasnie omija ;)

Gość martwe morze
To powiedzcie mi dlaczego jak ja się wypowiadałam , nie mówię o tobie Elokwentna ale niektórzy własnie to robią tzn. że się nabijacie z kogoś z jego wypowiedzi itd. Nawet ten głupi światopogląd może kogoś urazić. I co ta osoba ma myśleć?

Przynajmniej tyle moge ;) Odrobine za wolna jak dla mnie. Znasz the pierces? Tez lubie sie przy nich wypalic z tego melancholijnego stanu, http://www.youtube.com/watch?v=d-2k0qaWCgU martwe morze - Mam wrazenie ze zbyt powaznie podchodzisz do takich dyskusji. ";P" Nie jest bezposrednie uwazana za pokazywanie jezyka, jest raczej symbolem droczenia sie ew. czegos innego zaleznie od kontekstu

Martwe morze Powinnaś zdawać sobie sprawę że jest to tylko forum i każdy ma prawo do wypowiedzenia własnego zdania, opinii na dany temat. Również każdy z tutaj obecnych ma pełne prawo do krytyki. Niestety większość osobników przesiadujących na tego typu komunikatorach zapominają o barierach i "walą prosto z mostu". Fakt to może urazić ale każdy użytkownik wchodzi tu na własną odpowiedzialnośc i muśi liczyć się z tym że jego także może dosięgnąć krytyka...

Martwe Morze, gdybys dosiegla takiej krytyki, z jaka ja tutaj na forum sie juz od dawna spotykam, to pewnie juz dawno bys skoczyla z mostu. Trzeba miec silna osobowosc, pamietaj. I nie bierz wszystkiego tak do siebie. 🌼

Gość martwe morze
Szejku To wszystko zależy tylko od punktu widzenia. To po co są zakładane topiki takie jak szukam osób z którymi chętnie popisze i porozmawiam, jak to jest tylko dla osób swoich znajomych, a ktoś chce wejść np. tam taki ja ja który niw zna nikogo to jest odpychany na dalszy tor albo wyrzucany za niewiadomo co bo im się nie podoba np.

Gość martwe morze
Ja lubie z kazdym porozmawiać, pośmiac się, tylko nie nawidzę chamstwa, które się szerzy coraz bardziej na kafeterii.

Martwe morze Trochę gubisz się we własnych wypowiedziach. Spujności troszkę. Nikt tu z obecnych nie chce na Ciebie naskakiwać lub Ci ubliżać ale weź się w garść i nie pierd*l że nie ma z kim rozmawiać bo z takim podejsciem do sprawy i użalaniem sie nad swoim jestestwem to daleko nie zajdziesz...

No nawet fajna :) Nie wiem jak Ty, ale mi ze smutkiem towarzyszy tez troche bojowy nastroj. Na ogol jestem spokojny jak baranek ale jak jestem w takim stanie to straszny ze mnie #### :p http://www.youtube.com/watch?v=xynjbqv44Vw Martwe morze - no widzisz widocznie nie dalas sie jeszcze poznac tym osobom. I zakladanie tematow tylko dla znajomych jest duzo bezpieczniejsze i gwarantuje wieksza szanse na normalna rozmowe, bez docinajacych ludzi ktorzym brakuje palcow na policzenie swoich schorzen. Ale nie lam sie, bedzie dobrze ;)

Chyba nie wyganiasz Elokwentnej ?:P (Elokwentna nie idz spac, spanie jest dla ciot! :P) Wakacje spedzam w polsce :) Wiekszosc czasu na poludniu, gdzie mieszkam, troche w warszawie bylem, na mazurach.. tu i tam :) Spotykam sie z ludzmi

Wcale jej nie wyganiam. Cos mi sie tylko tak przypomnialo, ze juz sie zegnala. :D Ja juz ziewam, no bez kitu, nie chce isc spac. bede miala 2 godziny na spanie w autobusie do Cambridge. :o

Nie wybieram się jeszcze spać. Poczekam co odpisze nasz forumowicz "martwe morze" i dopiero wtedy rozważę opcję pójścia spać :)

No dosc blisko tylko ze jeszcze bardziej na poludnie :p FB mam ale raczej nie korzystam... moze zaczne, kto wie :)