Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porucznik T

Drogie Panie proszę o ocenę . Muszę znać prawdę ;/

Polecane posty

Gość martwe morze
A widzicie , o czym ja przed chwilą pisałam, napisałam Wam prawdę i Was to zabolało a teraz każecie wypierdalć bo ja do tego toważystwa nie pasuję. Ja dałam tylko przykład jak się tutaj robi a Wy swoje dalej piszecie i jaka tutaj jest logika. A na drugi raz nie osądzajcie kogos w ten sposób.

Ej no, ja mam i korzystam i to codziennie jak jestem w domu czy mam kompa w zasiegu. Szok! Szkoda, ze nie korzystasz. Nie Lublin? To moze Rzeszow??

Ja północ i podobnie jak kolega mam ale nie używam :) Chyba nas forumowicz poczuł się dotknięty i zbiegł.. No cóż trudno. Więc ja spadam :) Dobranoc wszystkim!

No trafilas niemal idealnie :) Ale dalej nie zgaduj bo to mala miejscowosc :) Jak chcesz to wyslij link z profilem na ruchaczpuchacz@gmail.com (to tylko meil, prawda?) Pojde cos poogladac, moze zasne :) Dobrej nocy dziewczyny :)

Kto CI napisał żebyś wypierda*lał ? Nie wiem ale wydajesz się być osobą bardzo zamkniętą w sobie, stwarzasz i przyciągasz problemy. Z niczego doszło do tego że się z Tobą posprzeczaliśmy i żeby było śmiesznie to Ty jesteś prowokatorem tej sytuacji..

Gość martwe morze
Sory, źle napisałam miała być nie pierdziel, co innego myślałam a co innego napisałam.

Gość martwe morze
Ja jestem prowokatorem albo jeszcze psychnie chorą, bo może mi sie tak podoba według Was, żeby tak powiedzieć wkurzyć. Nie ma co z Wami rozmawiać i tak jest to daremne mówienie . Życzę Wam wszystkim żeby się wszystko ułożyło jak należy w Waszym życiu. Na koniec tej nocy i spędzonej z Wami chwili Dobranoc Wszyskim.🖐️

Gość martwe morze
I vice versa

Gość martwe morze
To terazaz się zapytam , to po coś to napisała dla mie krzyz na drogę. Najlepiej życzyć komuś co tobie nie miłe

Gość martwe morze
I tym własnie się różnimy.

Gość porucznikT hhaaahhaaa
🖐️