Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiększyc cycki?

mam rozmiar 85 d (powiększone)

Polecane posty

Gość powiększyc cycki?

czy powinnam jeszcze bardziej powiększyc cycki żeby podobały się facetom? proszę o szczere opinie!!!

Gość samotny23latek
poka fote

Gość evfvr
to znaczy ze masz powyzej 90cm pod biustem? strasznie duzo;| przy takim obwodzie miseczka jest bardzo duza powiekszyc chyba nie trzeba tylko dbać zeby nie obwisły;|

Gość powiększyc cycki
myślałam o romiarze 85 g będą się podobac facetom?

Gość ??????????????????????????????
mozg sobie powieksz , cycki powinnas powiekszac dla siebie a nie dla facetow idiotko :O

Gość evfvr
facetom to sie bedzie podobac jak zmniejszysz obwód pod biustem;| w ogole co to ma byc czy facetom sie bedzie podobac buhhhaha to tobie sie ma podobac;|

Gość 85 kurde ale dużo
pal licho to g ale 85 to kawał baby z ciebie ja mam niewiele więcej w biodrach hehe

Gość powiększyc cycki?
mam powiększone cycki mam 170 cm wzrostu i ważę 50 kg jestem szczuplutką blondyneczką

a kogo to obchodzi :O

Gość evfvr
hahhhahah to albo stanika nie umiesz dobierac albo ci sie wydaje ze jestes taka szczuplutka jedno i drugie żenujace;(

Gość powiększyc cycki?
do evfvr wg ciebie ważąc 50 kg jestem gruba?

Gość evfvr
jakbyś ważyła 50kg nie miałabyś pod biustem ponad85cm :D

gruba pewnie nie , ale za to pusta :D jesczze troche i bedziesz te swoje wielkie cycory na specjalnym wozku przed soba wozic :O

Gość nie wiem jakim cudem
masz 85 pod biustem ważąc 50 kg ja ważę 57 i pod rozmiar stanika mam 65 G do chudzielców nie należę

Gość powiększyc cycki?
powtarzam że mam powiększone cycki mój naturalny romiar 75c

w sumie tod dziwne jest .. ja mam 170 , waze 60 , budowe ciala mam raczej normalna , nie ejstm ani gruba ani chuda , raczej w sam raz , a biustonosz kupuje na max 70 DD ... jesli ty pod biustem masz 85 , to ja mam kilka cm wiecej w biodrach... :O

Gość evfvr
ale co mają powiekszone cycki do obwodu pod biustem:D kobieto co ty chrzanisz:D to miseczka sie ma zwieszac nie obwod:D chyba ze silikon ci pod cycki tez wsadzili:D buhahahhahhaaha

i co po cyckami tez ci powikszyli?? tez mam zele ,powiekszylam z malego B na DD i jakos pod stanikiem mi sie ic nie zmienilo :O glupia jestes i tyle

Gość no i wyszło szydło z worka.
Widać, że to prowokacja faceta, który nie ma pojęcia o rozmiarach stanika.

Gość powiększyc cycki?
do evfvr ja przecież nie podawałam obwodu pod cyckami to ty tak napisałaś czy mając cycki 85 d(powiększone) powinnam jeszcze bardziej je powiększyc żeby podobały się facetom?

Gość powiększyc cycki?
do ????????????????????????????? ile płaciłaś za cycki? ja 15 tys.

12 tys w krakowie 5 lat temu w klinice u tomasza kasprzyka

Gość evfvr
hahahaah jednak jestes facetem coz uswiadomie przynajmniej jednego mezczyzne;D 85 jest to ilość centymentrów pod biustem:D zwykle jest więcej centymetrow w rzeczywistosci niz kupujemy stanik:D a rozmiar D to wielkosc miseczki imbecylu

Gość powiększyc cycki?
do?????????????? zadowolona jesteś? mi się moje cycki nie podobają poszłam z reklamacją a lekarz się zapytał czy bardziej powiększyc czy zmniejszyc o rozmiar lub dwa? co byś zrobiła na moim miejscu?

na twoim miejscu powiekszylabym sobie mozg :O poszlas robic cycki , wiedzialas jak beda wygladac po , napewno widziaals miliony zdjec co jak wyglada , napewno dotykalas tego co bedzie ci wkladal pod kore ( napisalam tego bo nie wiem czy masz zel czy sylikon ) moglas poprosic o symulacje komputerowa twoich przyszlych piersi ,napewno powiedzialas na jakiej wysokosci chcesz miec sutki , gdzie chcesz miec cicia itd , to standardowe pytania a skoro ty poszlac zaplacilas i teraz mowisz ze nie zadowolona jestes to masz problem z glowa :O to jest ingerencja w twoje cialo , tego nie mozna sobie robic milion razy bez zastanowienia :O ja jestem zadowolona , czemu ? bo przemyslalam co chce , bo przemslalam jak chce zeby wgladaly i takie wlasnie mam wiec. jesi nie masz sztucznych piersi to prosze cie nie rob bo jestes na nie zbyt glupia :O a jesli masz , to zostaw jak jest , z twoim tokiem myslenia i tak nic lepszego ni wykombinujesz

Gość powiększyc cycki?
do???????????? dobra przyznam się jestem facetem z w-wy i chciałem się dowiedziec czegoś na temat silikonu bo namawiam na to moja laskę. co proponujesz? ma biusty 75c do jakiego rozmiaru może powiększyc żeby były seksy?

Gość powiększyc cycki?
do ????????????? moja mała boi się bółu bardzo boli?

Gość boli jak diabli a jak ci się
dziewczyna nie podoba, to ją zmień na inną a tej nie dręcz :O

a czemu uwazasz ze 75 c nie jest sexy ??? boli niesamowicie , nie mozna zlapac pelnego oddechu , nie mozna kaszlnac , samemu wstac w lozka , kichnac , myc sie sama nie bedzie mogla na poczatku bo bedzie tak opuchnieta ze nie bedzie umiala rekami ruszac ,bole plecow jakby jej przybylo conajmniej z 5kg w biuscie , do tego tabsy przeciwbolowe non stop i spanie na siedzaco , zeby moc samemu rano wstac , .. nic przyjemnego , moj porod nie byl tak bolesny ja operacja piersi , ale zadowolona jestem bo wyleczylo mnie to z kompleksow. Niemniej jednak uwazam , ze problem lezy w Tobie , bo 75C to ladne piersi !!!

a nie dodalam oczywiscie , ze tak nie jest zawsze.. mnie bole trzymaly jakies 2-3 tygodnie , moze dlatego , ze tyle w siebie zelu wozylam ( ponad 600 ml jedna piers), pozniej pobolewaly mnie troche plecy , ale juz jest spoko