Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia z USA,

PRZESZŁAM OPERACJĘ POWIĘKSZENIA PIERSI - szczera ocena.

Polecane posty

Gość sexy babe
Niestety... z tego, co wiem, to niewielu facetów leci na coś takiego... to przesada. Jaki rozmiar miałaś przed operacją, że zgodziłaś się na coś takiego?

Gość hfghfghfggfh
czmu ja nic nie widze

Gość o co choziii
puste nie wyświetla sie

Gość ja też nic nie wiedzę

Gość to załóżcie okulary :P

Gość Jaki to rozmiar i gdzie robiła

Gość ja widzę tylko szre tło.

Gość bo szary wzmaga kreatywność

Gość Matko z córką
dziewczyno !!! Wyglądasz jak jakaś dojarka. Oszpeciłaś się !!! Ale masz u mnie plus za odwagę, pewnie kregosłup teraz Ci nawala, co ?

Gość jak wy te foto widzicie
? :O

Gość jadłam cornera z jagodami
A mi się podobają, dość duże to fakt, ale za to jakie sexy. Jestem również na TAK !!! A jaka cena za takie cudeńka ???

Gość Natalia z USA,
Tutaj płaciłam 480 dolarów, ale na prawdę warto było. Każda kobieta musi w siebie inwestować. Szczerze? Nie mam teraz problemów ze znalezieniem w pracy :)

Gość Jaki fotoszop zazdrosnico
NIE WIDZISZ BLIZN POOPERACYJNYCH ? NA PEWNO WIELE Z NAS CI ZAZDROŚCI, ALE NIE KAŻDEGO TEŻ STAĆ NA TAKI WYDATEK. GDYBYM MIAŁA NA ZBYCIU TROCHĘ PIENIĘDZY TO SAMA POWIĘKSZYŁABYM PIERSI, DOCZEPIŁA WŁOSY I ZROBIŁA MAKIJAŻ PERMANENTNY. ;)

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
to chyba niemozliwe 480 dolarow???

Gość hadidha
mnie tez sie nie otwiera.. ale nie popieram takich operacji. osobiscie mam bardzo male piersi i przyznam ze chcialabym troszke wieksze, ale moj partner chyba by mnie udusil.

Gość arbuzowe szalenstwo
też nie widzę foty, ale co do operacji - gdybym tylko miała wystarczającą ilość pieniędzy to bym poleciała na tą operacje z predkoscia swiatla :D

Gość @artefakt
niech zgadnę... ty masz pewnie duże, wiec nie widzisz problemu bycia płaską jak decha :o

Gość brzydka morda i
brzydkie cycki...

Gość ehh czuje sie paskudnie
mi nie wchodzi to zdjeice na zadnej przegladarce ;/

małych nie mam, mam takie akurat.aczkolwiek mój facet chciałby zebym miała większe ale on jest zryty. ale nigdy w życiu bym sie pokroić nie dała nawet jakbym była dechą.weź pod uwage ze cięzko chorzy ludzie którzy musza poddac sie operacjom wiele by oddali by nie musiec tego robić.a jakies wariatki same lizą pod nóz...zgroza a powikłania? to ze połowa kobiet po operacji traci czucie w piersiach?wolałabym miec pryszcze i miec z nich przyjemność niż wielkie doje i nic nie czuć...

Gość njhvjmhvmkghcm
mi też za cholery to zdjęcie nie wchodzi, ale co do piersi to mam bardzo malutkie:( stać mnie na operacje ale nigdy w życiu tego nie zrobie bo jak dla mnie to nienormalne żeby kroić się bez potrzeby

Gość @artefakt
same pchają się pod nóż bo może mają dość kompleksów? dość wygladania jak chłopiec, dość szukania tak małych staników i dość słuchania śmiechów? jak sie ma, takie "akurat" to nie widzi sie problemu tak bardzo jak osoba która nie ma NIC! pustka, 0, klata chlopca :o a co do straty czucia - z tych pryszczy nie będzie przyjemności bo jaki facet spojrzy na dechę? może gej, a to nie jest wymarzony partner dla kobiety :o

o rany,jakoś te miliony kobiet z pryszczami mają facetów i seks też uprawiają. można znależć jakiś swój styl...może bardziej sportowy, coś dla nastolatek...przecież kobiety nie kroją sie dla siebie tylko dla facetów!! no sorry, same sprawiacie że cyce i plastik rządzi światem, a potem nieszczęśliwe.każdy ma ajkieś kompleksy

480x3,12=1497,6 hmmmmmm to chyba za wizytę tyle płaciłaś.W Polsce cycki to ok 8-10 tys.Provo jak nic, naucz się liczyć